ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΠΣΛ

Απονομή κυπέλλου στο Χειμάδι

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
 Με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΣΕΠΛ και την απονομή του κυπέλλου έκλεισε η χρονιά για τον πρωταθλητή του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ Ολυμπιακό Χειμαδίου ο οποίος παράλληλα γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΛ, Βασίλης Μητροδήμος απένειμε στον αρχηγό της ομάδας το βαρύτιμο τρόπαιο ενώ ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Καρατέγος έδωσε τα μετάλλια στους υπόλοιπους συντελεστές της επιτυχίας τα μετάλλια. Στη συνέχεια ακολούθησε το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΣΕΠΛ με σκορ 5-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Νούσιος 3, Κορδαλής (με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή) και Μπατζογιάννης, ενώ από τους γηπεδούχους σκόραρε ο Ζουφελίντας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κακαρδάκης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη (και πρώην του Φιλοκτήτη Μελιβοίας) Σωκράτης Ευαγγέλου.
ΧΕΙΜΑΔΙ: Μαγκούτης, Ροδίτης, Δασκαλόπουλος, Παναγιωτίδης, Κουρούκας, Γκόλαντας, Κανέλος, Τόπης, Νούσιος Β., Νούσιος Ε., Μικερτζής (Πατέρας, Σμαρνάκης, Νούσιος Γ., Τσαγκούλης, Μπάτζιος, Ζουφελίντας, Κίτσος, Ζιβαρίδης, Νάκος, Τατίας, Μπαλογιάννης).
ΣΕΠΛ: Τσουλούφης, Καψαλός, Ασίκογλου, Παπαθανασίου, Γκιόζι, Κορδαλής, Μπουτίνας, Μπατζογιάννης, Γραβάνης, Νούσιος, Τσουκνίδας (Γκέμας, Μπέλτσιος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass