ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΑΕΔΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕΠΛ

Θυμήθηκαν τα παλιά στη Νίκαια

* ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΥ/ΔΙΛΟΦΟΥ/Ν. ΚΑΡΥΩΝ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2012 23:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
 Ένας διαφορετικός από τους συνηθισμένους αγώνες διεξήχθη στη Νίκαια ανάμεσα στους Παλαίμαχους Παναγροτικού/Διλόφου/Ν. Καρυών/Α.Ε.Δ. Νίκαιας και του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας. Ο αγώνας διεξήχθη στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΑΕΔ Νίκαιας και με αφορμή τον υπό ίδρυση Σύλλογο Παλαιμάχων των ομάδων που συγχωνεύθηκαν για τη σύσταση της ΑΕΔ Νίκαιας ήτοι Παναγροτικού Νίκαιας, Αετού Διλόφου και ΑΟΚ Ν. Καρυών. Νικήτρια η ομάδα του ΣΕΠΛ με 5-4 στα πέναλτι ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο αντίπαλοι ήταν ισόπαλοι 2-2.
Περισσότεροι από 300 φίλαθλοι, όλων των ηλικιών, παρακολούθησαν το παιχνίδι και 55 περίπου ποδοσφαιριστές ηλικίας 38 μέχρι 60 ετών αγωνίστηκαν. Ο πρόεδρος και ποδοσφαιριστής των Παλαιμάχων του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας κ. Γραζανάκης χαιρέτισε την εκδήλωση λέγοντας: «Είναι τιμή μας που μας καλέσατε και μας δίνετε την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση που τιμά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό σας ευχαριστούμε».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος ο ΣΕΠΛ άνοιξε το σκορ με πλασέ του τεχνικού της Δόξας Βλαχογιαννίου Νίκου Φακίτσα, η ΑΕΔΝ ισοφάρισε με τον Γιάννη Γκόλαντα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και στη συνέχεια προηγήθηκε με τον Θωμά Τάκουλα, μετά από εκπληκτικό ένα - δύο με τον Γιώργο Λιάπη, πρώην προπονητή της ΑΕΔΝ και νυν του Λαρισαϊκού. Η ισοφάριση για τον ΣΕΠΛ ήρθε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα από τον τεχνικό της μικτής νέων ΕΠΣΛ και της 4ης Περιφέρειας Τάσο Μπεριτζά ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού. Δύο δοκάρια για την ΑΕΔΝ είχαν οι Παύλος Ψαθάς και Γιώργος Λιάπης, ενώ δοκάρι είχε και ο ΣΕΠΛ.
Στα πέναλτι ο ΣΕΠΛ προηγήθηκε με 5-4 και η ΑΕΔΝ δεν βρήκε δίχτυα στο τελευταίο που εκτέλεσε ο Θανάσης Μανδάλης.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον ρέφερι Κώστα Καραφέρια και τους επόπτες Αντώνη Γιαννακό και Γιάννη Αναστασίου τους οποίους το Δ.Σ. της ΑΕΔ Νίκαιας ευχαριστεί για την ευγενική συμμετοχή τους στον αγώνα.
Κύπελλο στη νικήτρια ομάδα του ΣΕΠΛ απένειμαν ο πρόεδρος της ΑΕΔΝ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παίκτες του ΣΕΠΛ για τη συμμετοχή τους. Στην ηττημένη ομάδα την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Κιλελέρ Γιώργος Στατήρης.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους οι πρώην πρόεδροι του Παναγροτικού Νίκαιας Περικλής Λιάρος, Γιώργος Κολλημένος, Γιώργος Σαμψάρας, Δημήτρης Μάνδαλος, Σπύρος Ψαρούλης και Γιώργος Αλεξίου. Απουσίασε μόνο ο Δήμαρχος Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τον Δίλοφο εκπροσώπησε ο κ. Νασιακόπουλος και τις Ν. Καρυές ο κ. Πασχούδης.
Η σύνθεση των Παλαιμάχων Παναγροτικού/Διλόφου/Ν. Καρυών/ΑΕΔ Νίκαιας: Β. Τσιάρας, Χρ. Κυρίτσης, Δ. Νούσιας, Αχ. Πουρνάρας, Στ. Νιάκας, Νέστ. Σαμαράς, Φ. Παπάς, Γ. Βλαχάκης, Αχ. Νασιούλας, Γ. Γιωτάκης (αρχηγός α’ ημιχρόνου), Γ. Παπαντωνίου (αρχική ενδεκάδα), Φ. Νέστωρας, Ι. Γκόλαντας, Γ. Λιάπης, Σωτ. Κουλιόπουλος, Άλεξ Κοτσάκι, Στ. Μπαντούλης, Γ. Γίτσας, Δ. Γκουσγκούνης, Απ. Παπαδημητρίου, Κ. Τσαντίλης, Π. Μπακαρτζής (ο πρεσβύτερος... Μπακαρζής), Θ. Τάκουλας, Π. Ψαθάς (αρχηγός β’ ημιχρόνου), Θ. Μανδάλης, Κ. Τσώτσος, Τσίντζας, Π. Νατσίδης, Σπ. Μωραίτης, Μ. Γεωργόπουλος (πάτησε γήπεδο μετά από 28 χρόνια και στα 10 λεπτά συμμετοχής δέχτηκε 6 τέρματα – τα 5 με πέναλτι), Τ. Σακελλαρίου (πρωτοεμφανίστηκε στα γήπεδα με την ομάδα του Παναγροτικού στο τέλος της 10ετίας του... ’60 σε μικρή ηλικία,... εμφανίστηκε στον πάγκο στο α’ ημίχρονο του αγώνα των παλαιμάχων με στολή αγώνα και στο β’ με πολιτικά αφού... τρόμαξε από την άριστη φυσική κατάσταση των συμπαικτών του και προτίμησε τη λογική... αποχή), Κ. Μητσιούλης, Θ. Λυμτσιούλης (τα έδωσαν όλα στις προπονήσεις, για να συμπεριληφθούν στην αποστολή αλλά... τραυματίστηκαν). Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι παλαίμαχοι, από τους αγωνιζόμενους, προτίμησαν τη σιγουριά της... εξέδρας από την... κάθοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass