ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Λιοντάρια στην Καρδίτσα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΑΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ (17.00)

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2012 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:30
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με στόχο τη νίκη που τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της ανόδου ο Δωτιέας Αγιάς θα μεταβεί σήμερα στο Λιοντάρι Καρδίτσας όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Δ’ Εθνική θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μπουρνάκα μετά την εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο παιχνίδι με τον Αχιλλέα ΑΜΕΣ (παρά το τελικό 0-0) έδειξαν ότι έχουν το σθένος να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα και να κάνουν την υπέρβαση. Η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί κρίσιμη για την ομάδα της Αγιάς σε συνάρτηση με το άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Κατερίνη.
«Θεωρώ ότι αν παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι στην επίθεση μπορούμε να κερδίσουμε» σχολίασε ο τεχνικός του Δωτιέα Γιάννης Μπουρνάκας μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Μέχρι τώρα έχουμε δείξει ότι εκτός έδρας είμαστε καλύτεροι και αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Λίγη προσοχή στην επίθεση χρειαζόμαστε».
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν απουσίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες επιμέρους αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο οποίο ενδέχεται να ξεκινήσουν οι Μπάγκας, Μάντζας και Σιμούλης.
Αναλυτικά την αποστολή της Λαρισινής ομάδας θα αποτελέσουν οι Γιολδάσης, Δημηνίκος, Μπάγκας, Μαντζαρής, Τσάκε, Τσακάλη, Βερβέρης, Ρέντζας, Αθανασίου, Γεωργούλας, Παντελιάδης, Βαΐτσης, Τζιόλας, Μαλάκος, Καραντώνης, Μάντζας, Σιμούλης, Ρέψης και Καλόγηρος.
***
Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η ήττα της πρεμιέρας στο Βελεστίνο αναγκάζει τους γηπεδούχους να κυνηγήσουν τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση για να έχουν ελπίδες ανόδου. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπαϊρακτάρης και Καρατζόγλου ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σκούρας, Μακρής, Τριανταφύλλου, Παρθένης Κ., Καλιακούδας, Καπερώνης, Γρίβας, Αρσενίδης, Παπαευαγγέλου, Κατσαρός, Μαχαίρας, Τσιώλης, Αναγνωστόπουλος, Χαρβαλιάς, Παρθένης Λ., Θεοδωρόπουλος, Μπλέτσας και Ψιφής.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα, οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια και η βαθμολογία:
*Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρήγας Φεραίος (γήπ. Β’ ΔΑΚ Κατερίνης): Παναγιώτης Κοεμτζίδης, Κώστας Κουτζιακουτζίδης, Στυλιανός Κεντζιόπουλος (Κοζάνης), παρ. Ιωάννης Τζιμενάκης (Μακεδονίας).
*Λέων Λεονταρίου –Δωτιέας Αγιάς (γήπ. Δημ. Λεονταρίου Καρδίτσας): Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), παρ. Δημήτρης Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ρήγας Φεραίος          2-0      3
Δωτιέας Αγιάς           0-0      1
--------------------------------------
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας      0-0      1
ΑΕ Λεονταρίου          0-2      0
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass