ΠΗΡΕ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Πτήση… τίτλου από την Αεροπορία

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ (63-61)

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2012 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:30
Του Κ. Γκιάστα
Πτήση τίτλου πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Αεροπορία, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος των Εργαζομένων που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΕΛ για μια ακόμα σεζόν.
Στον τελικό εκτός από τον τίτλο, πήρε και άτυπη ρεβάνς αφού κέρδισε τους Ιατρικούς Επισκέπτες από τους οποίους πριν από λίγο διάστημα έχασε το κύπελλο στο ίδιο γήπεδο. Χθες νίκησε με σκορ 63-61 σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ του Γιάννη Βούντα των Ιατρικών Επισκεπτών.
Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη στα τελευταία λεπτά.
Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα το σκορ ήταν 61-59 υπέρ των Ιατρικών Επισκεπτών με δύο εύστοχές βολές του Ματίκα. Στη συνέχεια ακολούθησε από μια άστοχη επίθεση για κάθε ομάδα και 1’ 08΄΄ πριν τη λήξη ο Μιχαηλίδης ευστόχησε για την Αεροπορία κάνοντας το 61-61.
Ο Καλογερόπουλος για τους Ιατρικούς Επισκέπτες έχασε δύο σουτ στην ίδια επίθεση και στη συνέχεια ο Αρβανίτης κέρδισε φάουλ 23΄΄ πριν τη λήξη. Ευστοχώντας στις βολές διαμόρφωσε το 63-61 και έμενε μια επίθεση για τους Ιατρικούς Επισκέπτες. Ο Βούντας πήρε την μπάλα όμως δεν έκανε σωστή επιλογή και έτσι το σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν είχε εύστοχη κατάληξη.
ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ
Αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την πολυετή συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων στους Στέλιο Λαμπρόπουλο (Ραδιόφωνα) και Γιώργο Σπρίτζιο (Ράδιο Ταξί). Ο Λάκης Μπαλογιάννης (ΔΕΥΑΛ) δεν ήταν παρών.
Τις βραβεύσεις των δύο ομάδων αλλά και των δύο προσώπων έκαναν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ, κ. Τσακίρη και του αντιδημάρχου κ. Γαλάτου.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
17-16, 34-30, 45-54, 61-63
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ (Γκαμπέτας - Βλησσαρούλης): Καλογερόπουλος 27 (3), Τσιτρούλης 2, Καλομπάτσιος, Γιωτάκης 4, Μαγιάρ 4 (1), Ματίκας 3, Τηγανής, Βούντας 2, Μαργαριτόπουλος 19 (2), Παπαμήνος, Ζιώγας, Αθανασόπουλος.
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Αρβανίτης 25 (1), Γκατζώνας, Τσόγκας 5, Μητρούσιας 4, Αβράνας, Μποσινάς 1, Κατσώρας, Στοίδης 3, Ρουσίδης 2, Μιχαηλίδης 6, Χαρούλης 16, Καρέτσης.
 
 
ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σήμερα ο τελικός ποδοσφαίρου
Αντικανονική κρίθηκε τελικά η συμμετοχή ενός παίκτη στην ομάδα των Αστυνομικών και έτσι η ένσταση των Οικοδόμων δικαιώθηκε. Αυτό σημαίνει πως οι Οικοδόμοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα και στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» στις 18.00 θα αντιμετωπίσουν την ΕΛΜΕ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass