ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΕ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (16.45) ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ (18.15)

Ποδοσφαιρική πανδαισία σήμερα στο AEL FC Arena

*ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2012 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
 Πέφτει σήμερα η αυλαία των Παιδικού και Προπαιδικού πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ με τη διεξαγωγή των τελικών στο AEL FC Arena σε μια εκδήλωση που θα έχει παράλληλα και εορταστικό χαρακτήρα αφού έχει προγραμματιστεί να γίνει και η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους.
Πιο συγκεκριμένα, το τρόπαιο στην κατηγορία των Παίδων θα διεκδικήσουν οι Ερασ. ΑΕΛ (1) και Άρης Λάρισας στον τελικό που θα ξεκινήσει στις 18.15 με διαιτητές τους κ. Γκαραβέλη, Μουτζουρούφη και Κονταξή. Κύπελλα και μετάλλια θα απονεμηθούν στις ομάδες ΠΟΕ (1ος όμιλος), Νίκη Μιχαήλ (2ος όμιλος) και Ακαδημία Πλίτση (2) (5ος όμιλος).
Νωρίτερα στις 16.45 θα διεξαχθεί ο τελικός του Προπαιδικού ανάμεσα στην Ερασ. ΑΕΛ (2) και την Ακαδημία Πλίτση τον οποίο θα διευθύνουν οι κ. Γρηγοριάδης, Μακρής και Καραγιάννης. Κύπελλα και μετάλλια θα απονεμηθούν στις ομάδες ΑΕΔ Νίκαιας (1ος όμιλος), Προμηθέας (1) (3ος όμιλος), Προοδευτική Βερδικούσιας (4ος όμιλος).
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ έχει καλέσει να παρευρεθούν στη σημερινή εκδήλωση εκπρόσωποι από τις γειτονικές Ενώσεις, Θεσσαλίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.
ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Θέλοντας για μία ακόμα φορά να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο η ΕΠΣΛ αποφάσισε μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων να ορίσει στους σημερινούς τελικούς (όπως έγινε και στην κατηγορία των Εφήβων) εισιτήριο 2 ευρώ με στόχο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στο ΙΑΣΩ για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις. Ήδη η κίνηση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στους τελικούς του Εφηβικού και οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΛ εκφράζουν την πεποίθηση ότι η ανταπόκριση του κόσμου και σήμερα θα είναι ικανοποιητική.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass