ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ 2011-2012

Πρωταθλητές Ελλάδος οι Παίδες της 4ης Περιφέρειας

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΤΗΣ 11ης ΜΕ 2-0 *ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΧΑΤΧΗΣ (37’) ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΗΣ (65’)

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2012 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:26
Η 4η Περιφέρεια (ΕΠΣ Λάρισας, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Τρικάλων, Πιερίας) αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ 2011-2012, στην κατηγορία Παίδων κερδίζοντας στον τελικό που διεξήχθη χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκορ 2-0 την 11η Περιφέρεια (ΕΠΣ Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων, Ρεθύμνου).
Η ομάδα του Λεωνίδα Τασιούλη παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και άνοιξε το σκορ στο 37’ με τον Χατζή ο οποίος μετά από κάθετη μπαλιά του Τσιαφίτσα μπήκε στη φάση με αποφασιστικότητα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ανωτερότητα της 4ης Περιφέρειας σφραγίστηκε στο 65’ από τον Μπαντή ο οποίος μετά από ωραία ενέργεια με καταπληκτικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Τα μετάλλια στους πρωταθλητές και δευτεραθλητές απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντος Σάντος και ο συνεργάτης του κ. Λεωνίδας Βόκολος, καθώς επίσης ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας, ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας και ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Θοδωρής Παχατουρίδης.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Λεωνίδας Τασιούλης): Σαΐνης, Μάστορας (42’ Μπαντής), Τσιαφίτσας, Κοκώνης, Καραμπάλιος, Στατήρης, Αλεξίου (74’ Καραγεωργόπουλος), Αλεξανδρής, Μαγγίνης, Χατζής (52’ Λαζαρίδης), Ζήσης
11η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Βαγγέλης Κουτσάκης): Παναγιώτου, Δασκαλάκης, Βασιλάκης (72’ Νικηφόρος), Στεφανίδης, Πάτας, Πηρουνάκης, Καραντωνάκης, Επιτροπάκης (60’ Αλιόγλου), Λυδάκης, Κοντορινάκης, Κρεμασμένος (48’ Λεμονιάς).
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 7ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Εν τω μεταξύ στην κατηγορία των Νέων πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η 7η Περιφέρεια (ΕΠΣ Αθηνών, Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Εύβοιας, Πειραιά) η οποία νίκησε με σκορ 2-0 την 9η Περιφέρεια (ΕΠΣ Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 7η Περιφέρεια προκρίθηκε στον τελικό αποκλείοντας την 4η Περιφέρεια.
 
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ:
«Ό,τι κάναμε το οφείλουμε σ’ αυτά τα παιδιά»
* ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
 
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Λεωνίδας Τασιούλης ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα της 4ης Περιφέρειας στην κατάκτηση του τίτλου και φυσικά ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας. Ο ίδιος μιλώντας στην «Ε» κατά την άφιξη της αποστολής στη Λάρισα τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο καθένας θα ήταν χαρούμενος. Ζούμε τη στιγμή, ζούμε την επιτυχία, χαιρόμαστε γι’ αυτά τα παιδιά και επιπλέον κάνουμε όνειρα για περισσότερες επιτυχίες».
-Είναι μια επιτυχία που αντανακλά γενικότερα στο Θεσσαλικό ποδόσφαιρο…
«Αντανακλά σε όλη την Περιφέρεια γενικότερα. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν τέτοια που ο κάθε νομός έχει συμβάλλει σ’ αυτήν την επιτυχία όπως και οι προπονητές όλων των Ενώσεων. Η Θεσσαλία πάντα ήταν αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας μην ξεχνάμε τη μεγάλη πορεία της Λάρισας η οποία είχε μέσα 8-9 Λαρισαίους, την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, της Νίκης Βόλου, της Αναγέννησης Καρδίτσας. Είναι μια Περιφέρεια που βγάζει ποδοσφαιριστές και επιπλέον νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα αυτή τη στιγμή που να μην έχει κάποιον Θεσσαλό ποδοσφαιριστή».
-Πόσο δύσκολο ήταν το φετινό εγχείρημα;
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλά όταν έχεις πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές σε αξία όπως είχαμε εμείς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Ό,τι κάναμε το οφείλουμε σ’ αυτά τα παιδιά».
-Ποια θα είναι η συνέχεια;
«Δυστυχώς αυτό είναι το μόνο που δεν ξέρουμε ποτέ εμείς οι προπονητές αν δηλαδή υπάρχει συνέχεια ή όχι. Πιστεύω να υπάρξει συνέχεια αν και δεν το βλέπω».
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ Κ. ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ι. ΣΤΑΤΗΡΗΣ
Για το πώς έζησαν αυτήν τη μεγάλη επιτυχία μίλησαν στην «Ε» και δύο από τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές της 4ης Περιφέρειας οι Κώστας Χατζής (ο σκόρερ του πρώτου τέρματος) και ο Γιάννης Στατήρης.
Κώστας Χατζής: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πέτυχα το πρώτο γκολ και συνέβαλα σημαντικά στη νίκη της ομάδας μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα της Κρήτης ήταν ισάξια αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδος. Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία».
Γιάννης Στατήρης: «Ήταν μία μαγική στιγμή. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Το πιστέψαμε από την αρχή γιατί ξέραμε τι υλικό έχουμε. Στην αρχή φοβηθήκαμε λίγο λόγω άγχους, γηπέδου και κόσμου αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να φοβόμαστε».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass