Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 0-2 ΤΟΝ ΑΕΤΟ

Νικηφόρο πέρασμα του Οικονόμου από τη Σκύδρα

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2012 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:25
 Άλλη μια σπουδαία και αποφασιστική νίκη σημείωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.
Αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αετό Σκύδρας, τον οποίο το λαρισινό συγκρότημα κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 2-0.
Η υψηλή θερμοκρασία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο καθώς και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος, δεν επέτρεψαν να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι ωστόσο είχε αρκετές φάσεις για γκολ από την πλευρά του Οικονόμου και με τα 2 τέρματα που κατέφερε και σημείωσε η ομάδα της Τσαριτσάνης, διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για άνοδο κατηγορίας μέσω των πλέι οφ.
Η φιλότιμη ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, παρά την μειονεκτική της θέση στο βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, παίζοντας ανοιχτά, δυσκόλεψε ως προς ένα βαθμό το συγκρότημα του Γ. Καλτέκη, που έφθασε σε δίκαιη και καθαρή επικράτηση.
Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο με τους παίκτες της Τσαριτσάνης να είναι απειλητικοί και να επισκέπτονται συχνά τα αντίπαλα καρέ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα του ενός τέρματα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες, δεν ήταν όμως ουσιαστικοί, παραχωρώντας τελικά δίκαια τη νίκη στη φιλοξενούμενη ομάδα.
Περίπου 80 θεατές βρέθηκαν στο ήσυχο γήπεδο της Σκύδρας, ανάμεσα στους οποίους οι μισοί και πλέον ήταν Τσαριτσανιώτες. Υποδειγματική υπήρξε η φιλοξενία των ανθρώπων της Σκύδρας προς την αποστολή της Τσαριτσάνης.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ:
3΄: Ο Κουλτσιάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, σουτάροντας από κοντά και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, την έδιωξε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός Κυριακίδης, σώζοντας την εστία του Αετού Σκύδρας από βέβαιη παραβίαση.
14΄: Σε σέντρα του Χρ. Οικονόμου από αριστερά, ο τερματοφύλακας Σιμψέρης έδιωξε προ του Παλάσκα σε κόρνερ.
17΄: Από φάουλ του Μπρέγκου ο Παπαστεργίου κέρδισε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
21΄: Η Τσαριτσάνη ανοίγει το σκορ (0-1) με κοντινό πλασέ του Παλάσκα, ο οποίος δέχθηκε συρτή μπαλιά του Νικούλη , αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία για την ομάδα του.
35΄: Σουτ του Μπανούση έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, ανάγκασε τον Σιμψέρη σε δύσκολη απόκρουση, διώχνοντας την μπάλα πάνω από τη γραμμή σε κόρνερ.
42΄: Ο Παπαϊωάννου βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από μακρινή πάσα του Φλώρου, σουτάροντας άουτ.
48΄: Ο Μαντζιούνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μετά από πάσα συμπαίκτη του και προ του Πίτκα σούταρε άουτ.
53΄: Από πλάγιο που εκτέλεσε ο Κουλτσιάκης, ο Οικονόμου κέρδισε κεφαλιά αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον τερματοφύλακα Σιμψέρη.
85΄: Καλή στιγμή για την Τσαριτσάνη με τους Βούλγαρη και Κουλτσιάκη, οι οποίοι αστόχησαν από πολύ κοντά να σκοράρουν.
88΄: Ο Χρήστος Οικονόμου πήδησε πιο ψηλά από όλους μέσα στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, μετά από πλάγιο του Κουλτσιάκη, σημαδεύοντας με κεφαλιά τα δίχτυα του τερματοφύλακα Σιμψέρη και γράφοντας το τελικό 0-2.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Χαλβατζάκος Στυλ. (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ. Τριάντο Χρ. και Τσιγγινέ Χρ. (Θεσσαλίας). 4ος διαιτητής ο κ. Τζοφώλης Αριστ.(Τρικάλων). Κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής στους Κεφαλίδη και Κυριακίδη από την γηπεδούχο ομάδα και στους Νικούλη και Μπανούση από την ομάδα της Τσαριτσάνης. Η διαιτησία χαρακτηρίζεται ως καλή και προπαντός ακριβοδίκαιη σε ένα παιχνίδι που βοήθησε η άψογη συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών καθώς και η συνεργασία που εκπορεύονταν από τους αντίπαλους πάγκους.
ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Οι Παλάσκας, Μπαλής, Νικούλης, Μπανούσης και Παπακωνσταντίνου ξεχώρισαν από την ομάδα της Τσαριτσάνης, ενώ από τον φιλότιμο Αετό Σκύδρας προσπάθησαν περισσότερο οι Κυριακίδης, Μπρέκου, Σαπανίδης και ο 16χρονος Ξόμπλιος.
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Ντίσιος Ευάγγελος): Σιμψέρης, Κεφαλίδης, Κερμενίδης (55΄ Παπασυμεών), Κυριακίδης, Σαπανίδης, Μπρέγκου, Λεκάκης, Παπαστεργίου, Θεοδωρίδης (86΄ Χαρμάνας), Μαντζιούνης, Ξόμπλιος (73΄ Σφύντιλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γιώργος): Πίτκας, Πρικάκης, Παπακωνσταντίνου, Οικονόμου, Φλώρος, Μπαλής, Παλάσκας (77΄ Βούλγαρης), Νικούλης (90+2΄ Λιλολάρι), Κουλτσιάκης , Παπαϊωάννου (89΄ Αγελίνας), Μπανούσης.
Μπαμπάλης Γιώργος
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass