ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ (17:00)

Γκολ και θέαμα υπόσχεται ο Τύρναβος 2005

*ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2012 4:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:25
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μετά τη διακοπή λόγω των βουλευτικών εκλογών, ρίχνονται σήμερα και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος της Football League 2 (2ος όμιλος), οι δυο εκπρόσωποι του νομού ο Τύρναβος 2005 και ο Οικονόμος.
Η ομάδα του Τυρνάβου υποδέχεται στις 17:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Βατανιακό και οι παίκτες της υπόσχονται γκολ και θέαμα στους φιλάθλους τους, τους οποίους έχουν στεναχωρήσει τελευταία με τις εμφανίσεις τους κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών και στην Τσαριτσάνη.
Κρίσιμο βαθμολογικά είναι και το παιχνίδι που δίνει ο Οικονόμος στη Σκύδρα με τον Αετό, μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει κάνει ζημιά σε αρκετές ομάδες και αυτό πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.
Τα νέα από το περιβάλλον των δύο ομάδων του νομού Λάρισας λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής, έχουν ως ακολούθως:
 
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Τύρναβο 2005, που θα φιλοξενήσει τον Βατανιακό και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, ακόμη και η ισοπαλία είναι… απαγορευτική για τους γηπεδούχους.
Τέσσερις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου γνωρίζει πολύ καλά ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει, προκειμένου να πλασαριστεί η ομάδα στα πλέι οφ ανόδου.
Γι΄αυτό οι παίκτες του Γιώτη Σταματόπουλου φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και από την αρχή να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, υποχρεώνοντας σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους.
Ο καλός Τύρναβος όχι όμως στα… λόγια αλλά στο γήπεδο, δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο και σίγουρα στο σημερινό ματς οι φίλαθλοι περιμένουν να δούνε μια μαχητική ομάδα που θα έχει φαντασία, πάθος και ουσία στο παιχνίδι της.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και το μοναδικό πρόβλημα που υφίσταται είναι αυτό του Χρήστου Νόνη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Τσαριτσάνη, με δυο κίτρινες.
Συνολικά είναι στην αποστολή η οποία θα γευματίσει σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο εστιατόριο «Milli Gusti» οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Αλεξίου,Τζορμπατζίδης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Ιακωβάκης, Μπουσινάκης, Λάππας, Τοπούζης, Διβανές, Τζέκος, Κράββαρης, Τσούκαλος, Κουβελάς, Μεζίνι, Αντωνόπουλος, Σκούπρας Βασίλης, Σουλίδης, Μάγγος. Εκτός έμειναν και οι Ντάλλας, Λάιος, Δημολιός, Μπαχτσιβάνος.
*Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Μανιώτης Δημ., Σπυρόπουλος Παντ., Μαυρουδής Ιωανν. (Ανατ.Αττικής), 4ος ο κ. Τσέτσιλας Κων/νος (Γρεβενών) και παρατηρητής ο κ. Κοντονίκας Γεωργ. (Καρδίτσας)
 
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
«Κλειδί» για τη συμμετοχή του στα πλέι οφφ ανόδου αποτελεί το σημερινό παιχνίδι του Οικονόμου στη Σκύδρα με τον Αετό, μια ομάδα η οποία είναι απαλλαγμένη από το άγχος και καθώς παίζει ελεύθερα, έχει κόψει βαθμούς τόσο από αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή όσο και για την άνοδο.
Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει πολύ καλά οι παίκτες του τσαρτσανιώτικου συλλόγου, οι οποίοι είναι προσγειωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν με την πρέπουσα σοβαρότητα, τον αντίπαλό τους.
Άλλωστε για να έχει αξία η μεγάλη νίκη που πέτυχαν στο γειτονικό ντέρμπι με τον Τύρναβο, πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν σήμερα στην πόλη της Μακεδονίας, τον ουραγό της βαθμολογίας, που όμως δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.
Στον αγωνιστικό τομέα εκτός από τους τραυματίες Νούσια, Κορομπίλια, Καράμπελα, ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους με κάρτες Τσιανάκα, Λεβνάιτς, Καραγιάννη.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 10.30 το πρωί για τη Σκύδρα, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Παπακωνσταντίνου, Πρικάκης, Οικονόμου, Φλώρος, Νικούλης, Παλάσκας, Παπαϊωάννου, Κουλτσιάκης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Μπαλής, Γκαραγκούνης, Βούλγαρης, Πούτας, Γασπαράτος, Κέρης και Αγγελίνας.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Χαλβατζάκος Στυλ., Τριάντος Χρ., Τσιγγινές Χρ.(Θεσσαλίας), 4ος θα είναι ο κ. Τζοφώλης Αριστ. (Τρικάλων) και παρατηρητής ο κ. Στεφανίδης Χαρ. (Καστοριάς).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Γάζωρος-Αναγέννηση Σερρών
Νίκη Βόλου-Καλαμαριά
Τύρναβος 2005-Βατανιακός
Α.Ε.Π.Ηρακλής-Δόξα Κρανούλας
Αετός Σκύδρας-Οικονόμος
Ηράκλεια-Τηλυκράτης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 18 αγώνες)
1.Εθνικός Γαζώρου 31-12 37
2.Καλαμαριά 21-12 33
3.Τηλυκράτης 16-11 31
4.Νίκη Βόλου 21-9   31
5.Οικονόμος 20-13 29
6. Τύρναβος 2005     16-11 28
7. Α.Ε.Π.Ηρακλής     25-12 26
8.Κρανούλα   11-19 18
9.Ηράκλεια     18-28 19
10. Βατανιακός          12-19 18
11. Οδυσσέας Αναγέννησης            8-25   13
12. Αετός Σκύδρας   11-34             -4
*Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass