ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιτυχιών συνέχεια…

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2012 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Συνεχίζονται οι καλές οι εμφανίσεις για τους αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, αφού για ακόμη μια φορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εκπροσώπησαν επάξια την ομάδα και τη Λάρισα αφού κατάφεραν να ανεβούν στα βάθρα των νικητών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του λαρισινού συλλόγου: «Σε διασυλλογικό αγώνα πίστας που έγινε στο Εθνικό Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο ο Τσοπούρογλου Βασίλειος κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση κατάφερε αν και πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Ανδρών να περάσει στους τελικούς των αγωνισμάτων Σκρατς και πόντων και να πάρει την 5η και τρίτη θέση αντίστοιχα στην τελική κατάταξη. Στα ίδια αγωνίσματα οι έφηβοι αθλητές Δοξαράς Ευάγγελος, Καρλιώτης Άρης και Ξεσφιγγούλης Παντελής προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα και για λεπτομέρειες δεν προκρίθηκαν στους τελικούς. Τέλος η Τσοπούρογλου Σοφία που για πρώτη φορά αγωνίζεται στην Πίστα, κατέλαβε την 2η θέση στα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και ατομική καταδίωξης.
Στην αποστολή της ομάδος στην Αθήνα ενσωματώθηκαν και άλλοι αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν στα Σπάτα Αττικής σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου. Ο Καρατσιβής Παναγιώτης στην κατηγορία Μίνι, για μια ακόμη φορά πήρε την πρώτη θέση και δείχνει να είναι ο κυρίαρχος της κατηγορίας. Επίσης στην ίδια κατηγορία ο Δοξαράς Ευάγγελος πήρε την 7η θέση και οι Δοξαρά Μαριαλένα και Δοξαρά Αθανασία τερμάτισαν με μείον μια στροφή.
Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Τσάτσαβος Σταύρος πήρε την 3η θέση και ο Κυριτσάκας Νίκος αν και για πρώτη φορά αγωνίστηκε μακριά από τη Λάρισα κατάφερε να πάρει την 8η θέση.
Στην κατηγορία Κορασίδων – Πανγκορασίδων, η Τσοπόρογλου Σοφία πήρε την 3η θέση και η Τσάτσαβου Γεωργία την 8η.
Τέλος στις κατηγορίες Ανδρών και εφήβων σε ένα γρήγορο σιρκουΐ που συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές καθώς και οι επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας της χώρας μας. Την καλύτερη θέση από τον Σύλλογο πήρε ο Τσοπούρογλου Βασίλειος τερματίζοντας στην 10η θέση και αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Etcetera-World Of Bike. Ακολούθησαν ο Μπαξεβάνος Αλέξανδρος που πήρε την 12η θέση, ο Γιαννίκης Κων/νος που κατετάγει 47ος και ο Δοξαράς Γεώργιος στην 71η θέση. Από πλευράς εφήβων που έτρεχαν μαζί με τους Άνδρες σε κοινή κατάταξη, καλύτερη θέση έλαβε ο Δοξαράς Ευάγγελος, ο οποίος τερμάτισε στην 24η και ήταν ο πρώτος των εφήβων που συμμετείχαν, την 35η θέση κατέλαβε ο Καρλιώτης Άρης και ο Ξεσφιγγούλης Παντελής την 56η θέση».
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συνεχάρη τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τους πολύτιμους βαθμούς που προσφέρουν στο σύλλογο. Τέλος οι άνθρωποι του Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας ευχαρίστησαν τους 2 χορηγούς του Συλλόγου για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν στο Σύλλογο: την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass