ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ

Κρατάνε την τύχη στα χέρια τους

* Θ. ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑΣ: ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2012 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Το παιχνίδι του Ελευθεριακού με τους Ατρόμητους/Θύελλας είναι αν μη τι άλλο ένας τελικός για τις δύο ομάδες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην υπόθεση σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κρατούν την τύχη στα χέρια τους λόγω καλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής.
«Στο β’ γύρο κάναμε πορεία πρωταθλητισμού γιατί κερδίσαμε τους 23 από τους 32 πόντους που έχουμε για αυτό και μας πειράζει το γεγονός ότι η θέση μας είναι ακόμη ρευστή» επισήμανε ο τεχνικός των Ατρομήτων/Θύελλας Θοδωρής Βουτυρίτσας και πρόσθεσε:
«Είναι γεγονός ότι σε κάποια παιχνίδια μας στοίχισαν οι απουσίες, αλλά στο β’ γύρο οι παίκτες και ιδιαίτερα οι μικροί κατάλαβαν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονταν η ομάδα έπαιξαν με πάθος και κατάφεραν να κερδίσουν βαθμούς απέναντι σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μέλλον. Κερδίσαμε 2-3 νεαρούς παίκτες που έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες».
-Στα τελευταία παιχνίδια εκφράσατε αρκετές φορές πολλά παράπονα για τη διαιτησία…
«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ανθρώπινα λάθη αλλά εμάς μας στοίχισαν. Όπως για παράδειγμα το ακυρωθέν γκολ στον Παραπόταμο».
-Έχετε μπροστά σας ένα κρίσιμο παιχνίδι…
«Παίζουμε έναν τελικό απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ξαναζωντάνεψε. Είναι ένα παιχνίδι που θα δείξει ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να λέγονται καλοί ποδοσφαιριστές. Θα φανεί ποιος έχει τις ικανότητες, το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και τα όποια ανθρώπινα λάθη γίνουν να μην στοιχίσουν καμία ομάδα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass