ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 12-13 ΜΑΪΟΥ

Το 1ο ιστορικό ράλι «Όλυμπος»

Δημοσίευση: 28 Απρ 2012 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 Το 1ο Ιστορικό ράλι κλασικών οχημάτων «Όλυμπος» (Regularity) είναι πλέον γεγονός και πρόκειται να διοργανωθεί στην Ελασσόνα και στον Όλυμπο, ταξιδεύοντας μοναδικές εικόνες από το μυθικό βουνό σε όλο τον κόσμο,  συγκινώντας τα εκατομμύρια φίλων της κλασικής αυτοκίνησης που έχουν ως όνειρο ζωής την ανάβασή τους στον Όλυμπο, με τις μοναδικές συγκινήσεις για τους λάτρεις της φύσης.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Μαΐου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΠΕ Λάρισας) και τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας, το Δίκτυο «Περραιβία» συνεργάζεται για μια ακόμα φορά, με τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου και Θεσσαλίας (ΛΕΚΟΒ) και τον Σύλλογο Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος ( ΣΙΑΒΕ ), διοργανώνουν για όλους τους φίλους του παλαιού αυτοκινήτου, το 1ο στην ιστορία ράλι κλασικών οχημάτων «Όλυμπος» στο μυθικό βουνό.
Πρόκειται για μια ονειρική και πρωτότυπη διαδρομή στις πανέμορφες πλαγιές του Ολύμπου που ετοιμάζουν, με τη φροντίδα του Δικτύου «Περραιβία» να πραγματοποιήσουν μέλη Συλλόγων και Λεσχών, από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με τα συλλεκτικά οχήματα και είναι φίλοι τόσο του παλαιού αυτοκινήτου, αλλά και παλιών μοτοσικλετών, που μας παραπέμπουν σε εποχές του περασμένου αιώνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σημειώνεται ότι η Ελασσόνα, θα αποτελεί το κεντρικό σημείο φιλοξενίας των κλασικών οχημάτων, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Την 1η ημέρα το Σάββατο 12 Μαΐου το πρωί: Λάρισα (Pantheon Plaza - συγκέντρωση οχημάτων –τεχνικός έλεγχος - εκκίνηση), Τύρναβος, Δαμάσι, Μεσοχώρι, Δομένικο, Γαλανόβρυση, Στεφανόβουνο, Ελασσόνα (ανασυγκρότηση - έκθεση αυτοκινήτων).
Το απόγευμα: Eλασσόνα, Καλλιθέα, Ολυμπιάδα, Σπαρμός, Κρυόβρυση - Συκαμινέα – Καρυά (ενδιάμεση στάση 20 λεπτών) –Π. Παντελεήμονας-Ν. Παντελεήμονας - Πλαταμώνας (Διανυκτέρευση) .
Τη 2η ημέρα Κυριακή 13 Μαΐου: Πλαταμώνας - Λεπτοκαρυά- Καρυά, Συκαμινέα - Κρυόβρυση-Πλατανόδασος (ενδιάμεση στάση 20 λεπτών)- Σπαρμός -Ολυμπιάδα, Καλλιθέα –Ελασσόνα (τερματισμός – έκθεση αυτοκινήτων- επίδειξη αγωνιστικής οδήγησης drift- απονομές κυπέλλων). Το λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass