ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ

Το καμπανάκι χτύπησε και… μποξ

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΚ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2012 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 Άπερκατ, ντιρέκτ, κροσέ… οι γροθιές χθες έπεφταν βροχή στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του κλειστού του Αλκαζάρ με αφορμή την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νέων που θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
Με μία λιτή τελετή χωρίς ομιλίες, αρνητικό για την τοπική κοινωνία, ξεκίνησαν οι αγώνες. Οι νεαροί αθλητές μαζί με τους προπονητές τους ήταν έτοιμοι για να προσφέρουν το καλύτερο εαυτό τους. Άλλωστε αυτοί οι αθλητές θα είναι αύριο οι μελλοντικοί πυγμάχοι της εθνικής μας ομάδας και ίσως Ολυμπιονίκες στις επερχόμενες Ολυμπιάδες.
Η «Ε» βρέθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ και μίλησε με τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Περικλή Τρικαλιώτη ο οποίος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να βάλουν τα δυνατά τους και να έχουμε μία ωραία διοργάνωση. Οι σύλλογοι ήρθαν εδώ με σκοπό να αγωνιστούν και να κερδίσουν τίτλους, οι ομιλίες είναι περιττές γι’ αυτούς», είπε ο κ. Τρικαλιώτης και συνέχισε: «Με λυπεί το γεγονός όμως ότι οι τοπικοί παράγοντες δεν βρίσκονται εδώ. Η πόλη της Λάρισας έχει μεγάλη ιστορία στην πυγμαχία και πάντα συμμετέχει με συλλόγους στις διοργανώσεις. Δεν είναι απλοί αγώνες, αλλά ένα μεγάλο πρωτάθλημα που όλοι οι αθλητές θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Περιμένουμε να δούμε καλές επιδόσεις μιας και αύριο αυτά τα παιδιά θα συντελέσουν στο χτίσιμο της ομάδας των ανδρών και θα είναι οι αυριανοί Ολυμπιονίκες».
Εμείς κάνουμε ένα άνοιγμα προς την επαρχία με σκοπό να τιμήσουμε την περιφέρεια. Οι τοπικοί φορείς πρέπει να αγκαλιάσουν αυτή την ενέργεια με ενδιαφέρον και όχι να είναι αδιάφοροι» κατέληξε ο κ. Τρικαλιώτης.
Οι αγώνες θα συνεχιστούν σήμερα στις 17.00, ενώ αύριο και τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν στις 11.00. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass