ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Οι Μαραθωνοδρόμοι σε επικοινωνιακούς... δρόμους

ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, Ε. ΡΕΝΤΖΙΑΣ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2012 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:20
 Του Κ. Γκιάστα
Σε δρόμους διαφορετικούς από αυτούς που έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα θα βρεθούν οι Μαραθωνοδρόμοι της Λάρισας. Ο σύλλογος της πόλης που έχει αλλάξει πρόσφατα διοικητικό σχήμα θα προσπαθήσει να μπει δυναμικά στους... δρόμους της επικοινωνίας και της σύναψης πολύ καλών επίσημων σχέσεων με τους διοργανωτές του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Την Παρασκευή το βράδυ, λοιπόν, στις 20.00, στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στο Μεζούρλο διοργανώνεται μεγάλη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει μια σειρά βραβεύσεων.
Αρχικά, θα τιμηθούν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν τερματίσει σε μαραθώνιους. Επίσης θα τιμηθεί ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός για τη στήριξή του προς το σύλλογο όπως και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ρετζιάς. Θα τιμηθεί ο διευθυντής του Μαραθωνίου της Αθήνας κ. Ασημακόπουλος. Επίσης θα γίνει και μια ξεχωριστή βράβευση σε έναν αθλητή που μετράει τις περισσότερες παρουσίες σε μαραθώνιους και συγκεκριμένα στον Νίκο Αργυρόπουλο.
Μάλιστα χθες το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε και σχετική συνέντευξη Τύπου. Κατά τη διάρκεια αυτής ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, κ. Κουρέτας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Εδώ και κάποιο διάστημα υπάρχει νέα διοίκηση και στόχος αυτής είναι να ανοιχτεί προς την κοινωνία της Λάρισας με μια σειρά εκδηλώσεων.
Την Παρασκευή διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβεύσουμε ανθρώπους που έχουν τιμήσει τον σύλλογο αλλά και όχι μόνο, αγωνιζόμενοι σε μαραθώνιους αλλά και ανθρώπους από το χώρο της Περιφέρειας που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ όπως ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ρετζιάς.
Μια από τις βραβεύσεις που είναι αυτή του κ. Ασημακόπουλου είναι και η απαρχή μια σύναψης επίσημων σχέσεων με τους διοργανωτές του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας».
Επόμενος αγώνας του Συλλόγου Μαραθώνοδρόμων Λάρισας θα είναι στις 3 Ιουνίου ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, 10 χιλιομέτρων.
Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο γραμματέας του συλλόγου κ. Αποστόλης Γούλας και το μέλος της διοίκησης κ. Νίκος Γκουτζουρέλας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass