ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΧΙΣΑΡ

Προσφεύγει στη FIFA ο Γκέκας

* Θα αξιώσει να του καταβληθούν πάνω από 1.200.000 ευρώ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2015 12:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Ο Φάνης Γκέκας είναι αποφασισμένος να φθάσει στα άκρα για να δικαιωθεί στην κόντρα του με την Ακχισάρ. Τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φθάσει σε οριακό σημείο με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου ν' απαγορεύει στον Ελληνα φορ να προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο 34χρονος διεθνής άσος προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν του επετράπη η είσοδος στο προπονητικό κέντρο.

Έτσι, σύμφωνα με χθεσινά  δημοσιεύματα των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Γκέκας αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή στην FIFA και να διεκδικήσει τη δικαίωσή του. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα αξιώσει να του καταβληθούν πάνω από 1.200.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος. Όλο, δηλαδή, το ποσό του συμβολαίου του, που λήγει στις 30 Ιουνίου 2016, καθώς και κάποια μπόνους τα οποία συμπεριλαμβάνονταν στη συμφωνία, όπως αυτό της παραμονής της Ακχισάρ στην πρώτη κατηγορία.

Ο δικηγόρος του έχει ήδη λάβει την εντολή της προσφυγής στη διαιτησία της παγκόσμιας ομοσπονδίας και συμπληρώνει το φάκελο με τα αποδεικτικά στοιχεία, κατηγορώντας την Ακχισάρ για προσβολή προσωπικότητας και παρεμπόδιση εργασίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις να σημειώσουμε πως η παγκόσμια ομοσπονδία είναι πάντα στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να δικαιωθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass