ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Έχασε ό,τι κέρδισε στο Καυταντζόγλειο ο Τύρναβος

* ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ-ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΔΗ, ΜΑΓΓΟΥ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2012 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:19
Ιδανικός… αυτόχειρας αποδείχθηκε χθες ο Τύρναβος 2005, καθώς ό,τι κέρδισε με πολύ κόπο τη Μ. Δευτέρα στο Καυταντζόγλειο, το απώλεσε στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.
Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων γέμισαν και πάλι το γήπεδο, όμως παρακολούθησαν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ. Για τον Τύρναβο που έπαιξε πολύ αγχωμένα φαινόταν τα κενά στο κέντρο με τις απουσίες των Σουλίδη (τραυματίας) και Μάγγου (τέσσερις κίτρινες).
Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Τύρναβος που πίεζε τον αντίπαλο αλλά οι της Ηράκλειας δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 9' όταν το σουτ του Σιδηρόπουλου από αριστερά απέκρουσε ο Καραναστάσης σε κόρνερ. Από κει και πέρα ο Τύρναβος πίεσε για το γκολ αλλά πότε οι αμυντικοί και πότε ο τερματοφύλακας κατάφερναν να διώξουν τον κίνδυνο. Στο 35' οι παίκτες του Τυρνάβου και ο πάγκος διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον α' επόπτη Διαμάντη (Ηπείρου) ο οποίος έλεγχε την περιοχή των φιλοξενουμένων αφού η μπάλα σε σέντρα του Ιακωβάκη αποκρούστηκε με το χέρι από αμυντικό της Ηράκλειας μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής στο σημείο αυτό απέβαλε από τον πάγκο τον φροντιστή της ομάδας.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Τύρναβος έκλεισε στην περιοχή τους φιλοξενούμενους και στο 48' ο Τζέκος εντελώς μόνος δύο μέτρα από την κενή εστία σε σέντρα από αριστερά δεν ''βρήκε'' την μπάλα που πέρασε μπροστά του ενώ στο 54' ο Λάππας σούταρε πάνω από την εστία από το ύψος του πέναλτι. Μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα στο κέντρο και να μειωθεί η πίεση προς την εστία τους ενώ το άγχος άρχισε να βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου. Στο 89' ο Δελήμπασης της Ηράκλειας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν επιχείρησε το πλασέ σε αντεπίθεση, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κι άλλαξε πορεία αναγκάζοντας τον Καραναστάση να κάνει μια μεγάλη απόκρουση. Στο 90' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπογιατζής των φιλοξενουμένων και στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ο Αλεξίου νικήθηκε στο 92' δύο φορές απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο πλασέ του από κοντά όπως και στο 94' ο Κράββαρης στο σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας), ενώ συνεργάτες του ήταν οι κ.Διαμάντης(Ηπείρου), Κακατσίδης (Αιτ/νιας).
Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε στο 90΄ο Μπογιατζής των φιλοξενουμένων, ενώ κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Παπαδόπουλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Σκούπρας, Γεωργατζιάς, Νόνης, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Ιακωβάκης (60' Κράββαρης), Μπουσινάκης, Λάππας (64' Αλεξίου), Τοπούζης (64' Μεζίνι), Τζέκος.
ΗΡΑΚΛΕΙΑ: Κουμής, Δελημπάσης, Ζυγκερίδης (87' Γρούλιος), Λεωνίδας, Μανουσαρίδης, Μαρίγκος, Μογιατζής, Νίρλας, Παπαδόπουλος, Σαλμάς (60' Βελετάνης), Σιδηρόπυλος (78' Σκερλετίδης).
*Πριν την έναρξη του αγώνα ο λαρισαίος ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων Χρήστος Βελετάνης κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του Γιώργου Μητσιμπόνα μαζί με συμπαίκτες του. Ο Βελετάνης έχει αγωνιστεί με την ΑΕΤ στη Γ' Εθνική το 1997.
Πηγή: Sporttirnavos.com
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass