ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (17:00)

Μόνο νίκη βλέπει σήμερα ο Τύρναβος 2005

*ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2012 22:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:19
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Επιστροφή σήμερα στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Football League 2 και στον 2ο όμιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον οι δύο εκπρόσωποι του νομού, ο Τύρναβος 2005 και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, δίνουν σημαντικά παιχνίδια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στις 17:00 και με νίκη είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, ενώ την ίδια ώρα αγωνίζεται στις Σέρρες με την Αναγέννηση ο Οικονόμος, που επίσης έχει ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Τα νέα από το περιβάλλον των δύο ομάδων, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Αποφασισμένος εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει το παιχνίδι και να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή, είναι ο Τύρναβος 2005 που αντιμετωπίζει την Ηράκλεια.
Ένα παιχνίδι που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώτη Σταματόπουλου, που τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πάρα πολύ σκληρό, καθώς σε κάθε αναμέτρηση παλεύει για βαθμό, για να μείνει στον στόχο που έχει θέσει που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Βλέπουμε ότι ήδη έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει πάρει αρκετά καλά αποτελέσματα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε ακόμη πιο σκληρά, πιο ταπεινά, πιο σοβαρά και παραμένουμε προσγειωμένοι. Το έχουμε συζητήσει σε καθημερινή βάση με την ομάδα, πως για να δώσουμε αξία στο διπλό που καταφέραμε μέσα στον Ηρακλή, θα πρέπει να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς που κατακτήσαμε από αυτή τη νίκη, εδώ μέσα στον Τύρναβο, στην έδρα μας. Είναι όμως σημαντικό και το γεγονός, πως θέλουμε να πάρουμε πίσω το χαμένο έδαφος από την ήττα του πρώτου γύρου μέσα στην Ηράκλεια. Είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος για να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, για να ξαναζήσουμε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως ήταν και στον αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Να χαρεί ο κόσμος την ομάδα και να μπορέσουμε εμείς από τη μεριά μας να του δώσουμε χαρά, με ένα καλό παιχνίδι που θα συνδυαστεί με αποτέλεσμα, έτσι όπως το καταφέραμε και απέναντι στον Ηρακλή, συνδυάζοντας μια καλή παρουσία με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εύχομαι να μεταφέρει για ακόμη μια φορά ο κόσμος τη θετική ενέργεια που έχει στην ομάδα».
Αγωνιστικά, απών θα είναι ο Θανάσης Μάγγος που έχει τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ τελικά δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο Άκης Σουλίδης ο οποίος τραυματίστηκε στην ποδοκνημική στον αγώνα με την Α.Ε.Π. Ηρακλής και δεν κατάφερε όλη την εβδομάδα να ξεπεράσει το πρόβλημα ώστε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός γκολκίπερ Κώστας Γούπος επανήλθε κανονικά στους ρυθμούς των προπονήσεων και είναι έτοιμος καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Αλέκος Κουβελάς που είχε πολύ καλή παρουσία στη φιλική αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό, πριν το Πάσχα.
Συνολικά είναι στην αποστολή η οποία θα γευματίσει σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο εστιατόριο «Milli Gusti» οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Αλεξίου, Τζορμπατζίδης, Σκούπρας Κ., Νόνης, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Ιακωβάκης, Μπουσινάκης, Λάππας, Τοπούζης, Διβανές, Τζέκος, Κράββαρης, Τσούκαλος, Κουβελάς, Μεζίνι, Αντωνόπουλος, Σκούπρας Βασίλης. Εκτός έμειναν και οι Ντάλλας, Λάιος, Δημολιός, Μπαχτσιβάνος.
*Δαλκίδης και Τσεμπερίδης είναι οι τιμωρημένοι παίκτες της Ηράκλειας.
*Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας), Διαμαντής (Ηπείρου), Κακατσίδης (Αιτ/νιας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κρητικός (Θεσσαλίας) και παρατηρητής ο κ. Κουτσιοσμηνάκης (Καρδίτσας)
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Με αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Οικονόμος αναχώρησε χθες το μεσημέρι για τις Σέρρες, αφού πρώτα οι παίκτες γευμάτισαν στην ταβέρνα τα «Μαγειρέματα» στην Ελασσόνα.
Για τη σημερινή αναμέτρηση ο γενικός αρχηγός των «Πρασίνων» Δημήτρης Νταρής, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη.
Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για το τρίποντο, που θα μας δώσει άλλον αέρα ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί, ενώ παράλληλα θα ελπίζουμε και για τα πλέι οφ ανόδου. Σε κάθε περίπτωση θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».
Από αγωνιστικής πλευράς επανέρχεται ο Κώστας Μπανούσης που εξέτισε την ποινή του και στην αποστολή ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης συμπεριέλαβε μετά από αρκετό καιρό τον Καράμπελα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Εκτός μάχης είναι για διαφόρους λόγους είναι οι Πούτας, Νούσιας, Κορομπίλιας, Αγγελίνας, Γασπαράτος και στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο Σιδηρόκαστρο και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Αγνάντι», βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Τσιανάκας, Παπακωνσταντίνου, Πρικάκης, Οικονόμου, Φλώρος, Νικούλης, Καραγιάννης, Λενβάιτς, Παλάσκας, Παπαϊωάννου, Κουλτσιάκης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Μπαλής, Γκαραγούνης, Καράμπελας, Βούλγαρης και Κέρης.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Μολιχιτούδης, Νικολαΐδης, Κούλα Χουσεΐν (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κιγιτζής (Θράκης) και παρατηρητής ο κ. Καραμανίδης (Καστοριάς).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(17 αγ.-17:00)
Εθνικός Γαζώρου-Βατανιακός
Καλαμαριά-Δόξα Κρανούλας
Οδυσσέας Αναγέννησης-Οικονόμος
Νίκη Βόλου-Τηλυκράτης
Τύρναβος-Ηράκλεια
ΑΕΠ Ηρακλής-Αετός Σκύδρας(αύριο)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου         27-9       34
2. Τηλυκράτης                   14-9       29
3. Τύρναβος 2005             15-9       27
4. Καλαμαριά    15-11     27
5. Νίκη Βόλου    17-8       27
6. Οικονόμος     18-12     25
7. ΑΕΠ Ηρακλής                18-11     22
8. Δόξα Κρανούλας         11-13     19
9. Ηράκλεια       14-23     18
10. Βατανιακός                 8-15       15
11. Οδυσσέας Αναγέννησης8-21              12
12. Αετός Σκύδρας          6-30       -7
* Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με-11 βαθμούς
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass