ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.00

Συμφωνία Πάτση - Παναγιωτίδη για την παραχώρηση του Π.Ο.Ε.!

Δημοσίευση: 19 Απρ 2012 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Σημαντικές εξελίξεις είχε η χθεσινή ημέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Γ’ εθνική κατηγορία. Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Ανδρέας Πάτσης με τον πρώην διοικητικό κ. Ηλία Παναγιωτίδη, για την παραχώρηση του Π.Ο. Ελασσόνας.
Όπως έγινε γνωστό θα παραιτηθούν όλα τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. καθώς και ο γενικός αρχηγός κ. Πέτρος Τσιτσιμπής. Τα δελτία των ποδοσφαιριστών θα περιέλθουν στη κατοχή του κ. Ηλία Παναγιωτίδη σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περισσότερες λεπτομέρειες των όρων της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.
Όπως ήταν φυσικό, η χθεσινή συμφωνία παραχώρησης του Π.Ο. Ελασσόνας σήμανε κινητοποίηση των Ελασσονιτών, που αναμένουν με εύλογο ενδιαφέρον τις τρέχουσες εξελίξεις, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα, τη μεθεπόμενη Κυριακή. Σήμερα, στις 8 το βράδυ, στην ταβέρνα «Αλκαζάρ» στην πόλη της Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.
Αναλυτικά, το σχετικό κάλεσμα:
Ανοιχτό κάλεσμα για τον Π.Ο.Ε. για να ζήσουμε το όνειρο!!!
Πέμπτη 19/4 και ώρα 20:00 στην ταβέρνα «Αλκαζάρ» στην Ελασσόνα με θέμα: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΟΕ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!!!»
Η επιτροπή που δημιουργήθηκε με αφορμή τις εξελίξεις του τελευταίου μήνα στον Π.Ο.Ε., αποτελούμενη ονομαστικά από τους κ. Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, κ. Χρήστο Θεοχάρη και τον κ. Ηλία Παναγιωτίδη, που ανέλαβε τις τύχες της διοίκησης του Π.Ο.Ε., (μετά τις τελευταίες εξελίξεις της παραχώρησης της ομάδας από τον κ. Ανδρέα Πάτση), καλεί:
- Όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τη διοίκηση του Π.Ο.Ε.
- Όλους τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε.
- Όλους τους φιλάθλους του Π.Ο.Ε.
- Όλους τους παλιούς παράγοντες του Π.Ο.Ε.
- Όλους τους παλαιμάχους του Π.Ο.Ε.,
- Όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Λάρισας.
Σε επικοινωνία με τον κ. Παναγιωτίδη που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας είπε τα εξής:
«Όλοι μαζί για να ζήσουμε το όνειρο της ανόδου! Στο ανοιχτό κάλεσμα της Πέμπτης καλούμε όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να ζήσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο. Δεν θέλουμε συγκρούσεις ούτε διαφωνίες. Δεν θέλουμε να είμαστε χωρισμένοι παρά μόνο όλοι μαζί ενωμένοι, για να τα καταφέρουμε. Μόνος μου δεν μπορώ. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής, που θα μας οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία. Καλούμε όλον τον κόσμο...».
 
ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Πάτσης: Ναι συζητάω με Νίκη Βόλου
* ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ
 
Ο Ανδρέας Πάτσης ο Ελασσονίτης δικηγόρος πήρε την απόφαση να παραχωρήσει την ομάδα του ΠΟΕ στον πρώην πρόεδρο Ηλία Κυριλλίδη και αποχωρεί και από το ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας για χάρη τη Νίκης Βόλου με την οποία συζητάει το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες της.
Χθες μιλώντας στην «Ε» είπε: «Ναι πήρα την απόφαση να παραχωρήσω την ομάδα στον κ. Παναγιωτίδη και να συνεχίσει με τους συνεργάτες του το έργο που άρχισα στην ομάδα. Πήρα την ομάδα στην τοπική κατηγορία και την αφήνω στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος ένα βήμα πριν ανέβει στην Γ’ εθνική κατηγορία κάτι που εύχομαι ολόψυχα... Επίσης πήραμε και το κύπελλο της ΕΠΣΛ»
Σχετικά με την πιθανή ανάμιξή του με τη Νίκη Βόλου μας είπε: «Ναι συζητάω με τη Νίκη Βόλου και τους ανθρώπους της, τους κ. Λάζαρη, Ιωαννίδη και σήμερα θα βρίσκομαι στον Βόλο όπου με το επιτελείο μου θα δούμε τα οικονομικά στοιχεία που θα μας παρουσιάσουν. Αν αυτά ανταποκρίνονται σε όσα μας έχουν πει μέχρι τώρα το χρέος (σ.σ. 700.000 ευρώ) είναι βιώσιμο και μπορώ να ανταποκριθώ.
Την Κυριακή θα παρακολουθήσω το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Τηλυκράτη και ελπίζω τελικά να πάνε όλα καλά. Θα χρειαστώ και μια πίστωση χρόνου μέχρι τέλη Ιουνίου για να ελέγξω όλα τα στοιχεία της ομάδας».
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass