ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΟΙ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μήνυμα ελπίδας και ζωής

* ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 1ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
 Του Άρη Γκουτουμάνη
Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου ανέδειξαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ οι μικροί άσοι της Θεσσαλίας. Αυτή τη φορά σε μία εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες. Σε μια εκδήλωση που είχε ως στόχο να στείλει το μήνυμα της πρόληψης από τις ουσιοεξαρτήσεις μέσω του αθλητισμού γιατί η καλύτερη ενημέρωση γίνεται από τις μικρές ηλικίες που είναι και οι πιο ευαίσθητες. Το Πανθεσσαλικό τουρνουά ποδοσφαίρου μικτών ομάδων Παίδων που διεξήχθη χθες στο στάδιο Αλκαζάρ ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΟΚΑΝΑ Λάρισας και ειδικότερα της προέδρου του κ. Ευαγγελίας Λιακούλη με υποστηρικτές και συνδιοργανωτές το Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις ΕΠΣ Λάρισας, Θεσσαλίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, τον ΔΟΠΑΕΛ και το ΕΑΚ Λάρισας.
Ο αθλητισμός σφυρηλατεί χαρακτήρες, διαμορφώνει προσωπικότητες, καλλιεργεί πνεύμα συνεργασίας και δίνει εφόδια ζωής. Οι μικροί αθλητές μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της πρόληψης στην ηλικίας τους και παράλληλα να συμβάλουν στη διαμόρφωση Πανθεσσαλικής συνείδησης. Η φλόγα της ελπίδας πρέπει να παραμείνει άσβεστη. Είναι άλλωστε κάτι που μας αφορά όλους. Γι’ αυτό στόχος των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο τουρνουά να καθιερωθεί ως θεσμός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Θεσσαλίας.
Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Κική Τσιάτα (εκ μέρους του ΚΠΝ Λάρισας) η οποία στη σύντομη τοποθέτησή της τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση «θα στείλει το μήνυμα της πρόληψης, το μήνυμα της ζωής σ’ όλη τη Θεσσαλία. Γιατί στην πρόληψη πιστεύουμε ότι ο υγιής Αθλητισμός καλλιεργεί και βελτιώνει τη σωματική αλλά και την ψυχοκοινωνική υγεία, μαθαίνοντας στα παιδιά δεξιότητες (άμιλλα, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία κ.ά.) που συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας υγιούς προσωπικότητας του νέου ανθρώπου, που θα μπορεί να σταθεί και να αντιμετωπίσει τις τυχόν δυσκολίες, χωρίς ουσίες και κάθε είδους δεκανίκια».
Ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός της προέδρου ΚΠΝ Λάρισας, Ευαγγελίας Λιακούλη, του εκπροσώπου του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήση Γρηγορίου, της προέδρου του ΚΠΝ Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλη Παλάσκα.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης διεξήχθησαν οι παρακάτω αγώνες στους οποίους σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας          0-0
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων         0-0
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Καρδίτσας       1-0 (Στουμποδίκος)
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας            1-3 (Ζαρακότας, Τζουμάκης, Καραποστόλης, Τζουμάκης)
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας           6-1 (Τζουμάκης, Τζουμάκης, Κοτρώνης, Δάσσιος, Τζουμάκης, Δάσσιος, Βουγιατζής)
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Τρικάλων        0-0
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Μόρφος): Παπαρσένης, Παπαθανασίου, Κασιώλας, Κουτσώνας, Στεργίου, Μακρής, Μπαρμπάτσης, Κολιός, Ι. Καρατζούλης, Μακρυγιάννης, Π. Καρατζούλης, Τεντολούρης, Τσιγαρίδας, Ζαρακότας, Ανυφαντής, Παπαναγιώτου, Γουλιώνης.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Διαμαντάρας): Κεφαλάς, Γαρυφάλου, Αναστασίου, Σπυριδάκης, Χατζησταμάτης, Λημιός, Ζαφείρης, Βούκουτος, Παπάζογλου, Βσιλείου, Σαραφίδης, Στατήρας, Μπατσίκης, Μπόγδανος, Γκλαβάνης, Κελτσίδης, Αντωνόπουλος, Στουμποδίκος.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σελιώνης): Νταμπώσης, Κοτσιανούλης, Γελαλής, Κολοβός, Μπαρούτας, Τζουμάκης, Φιλοκώστας, Αλεξόπουλος, Ντούμος, Μπαϊρακτάρης, Βουγιατζής, Καρέντζος, Μαυρομάτης, Τζουρτζουκλής, Μπλαντάς, Ανδρέου, Τασιούλης, Καραποστόλης, Δάσσιος, Καλιακούδας, Τσιλιάκος.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τασιούλης): Νταφόπουλος, Σιακάρας, Ντίλιας, Βαγιόπουλος, Τσικρίκης, Χάρμπας, Παπαναστασίου, Σίσκος, Κωνσταντάκος, Παλαμιώτης, Τζέλος, Κοτρώνης, Γκανέλης, Παπάρας, Φακίτσας, Αρσενίδης, Παγουρτζής, Παπαλίτσας, Χατζάρας, Νικολακάκος, Μακρής.
*Τα παιχνίδια διηύθυναν οι διαιτητές της ΕΠΣ Λάρισας Χρηστίδη, Κονταξής, Ντίνου και Κουμάρογλου.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν καθώς και στους εκπροσώπους των φορέων που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΧΟΡΗΓΟΙ
Την Οργανωτική Επιτροπή αποτέλεσαν οι:
Πρόεδρος: Κώστας Αγοραστός (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας)
Μέλη: Ζήσης Γρηγορίου (Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, πρόεδρος ΕΠΣΛ), Ευαγγελία Λιακούλη (πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης ν. Λάρισας- Ο.ΚΑ.ΝΑ.), Μιχάλης Τσακίρης (πρόεδρος ΔΟΠΑΕΛ), Νίκος Κουτσούκης (πρόεδρος ΕΑΚΛ), Αθανάσιος Μπουτζώλης (πρόεδρος ΕΠΣ Τρικάλων), Αναστάσιος Μπατζάκας (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας), Μανώλης Παλάσκας (πρόεδρος ΕΠΣ Καρδίτσας).
Επίσης ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του δημοσιογράφου Χρ. Τσιάτα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του τουρνουά καθώς επίσης και των χορηγών METAL SCRAP Φλώρου, Hot Dog Stores, Food Way, Χειρουργική Κλινική «Θεοτόκος» και Γιωτάκης εισαγωγές, κύπελλα, πλακέτες, μετάλλια τους οποίος οι διοργανωτές ευχαριστούν.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν αρκετοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου όπως ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Βασίλης Μητροδήμος, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ Αποστόλης Νεμπεγλέρας και το μέλος της διοίκησης Νίκος Ανδρέου, τα μέλη του προπονητικού τιμ της ΑΕΛ Θανάσης Κουτσαφτίκης και Θοδωρής Κυριακούλης, ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ της Ερασ. ΑΕΛ Νίκος Βλαχούλης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ όπως οι Οράσιο Μοράλες και Γιώργος Πλίτσης, παράγοντες σωματείων, προπονητές κ.ά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass