ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πρωταθλητής ο Φιλαθλητικός Σ. Λάρισας

* ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2012 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
 Με μια σπουδαία λαρισινή επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων-Ανδρών, Νεανίδων-Γυναικών στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού στην Αθήνα. Στη διοργάνωση αυτή πήραν μέρος 60 περίπου αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στις εθνικές ομάδες ή εξασφάλισαν την πρόκρισή τους μέσω της προκριματικής φάσης. Αγωνίστηκαν τα μεγάλα ονόματα της Γυμναστικής (Μάρας, Τσολακίδης, Μιλλούση), που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Μαΐου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου.
Η συμμετοχή του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λάρισας με 4 έφηβους αθλητές στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Εφήβων, με βαθμολογία 263,500 βαθμούς, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό.
Στα ατομικά ο αθλητής Αλκιβιάδης Γιαννάκος κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια (στους κρίκους 13,050 β. και στο δίζυγο 12,900 β.) συμμετέχοντας στους τελικούς οργάνων τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, καθώς επίσης κατετάγη 5ος στις ασκήσεις εδάφους με βαθμολογία 12,900 β.
Η βαθμολογία στο σύνθετο ατομικό του αθλητή ήταν 72,500 β.
Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών Κων/νου Γκρέζιου με βαθμολογία 69,250 β. στο σύνθετο και του Θεόφιλου Μάνου με 66.450 στο σύνθετο, όπου πέτυχαν και οι δύο τη συμμετοχή τους στα τελικά του άλματος με βαθμολογίες 13,000 και 13,350 β., καταλαμβάνοντας την 6η και 7η θέση, αντίστοιχα.
Η ελπίδα για μετάλλιο στους τελικούς των ασκήσεων εδάφους για τον Θεόφιλο Μάνο με πολύ μεγάλη δυσκολία προγράμματος δεν επιτεύχθηκε, γιατί μία πτώση την πρώτη μέρα των αγώνων, του στέρησε την είσοδό του στην οκτάδα.
Συγκινητική η προσπάθεια και το πείσμα του τέταρτου αθλητή Χρήστου Γκόνια, που αγωνίστηκε με κάταγμα στον καρπό, συγκεντρώνοντας 55,300 β. στο σύνθετο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό.
Θα πρέπει να αναφερθεί πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων οι μόνοι εκπρόσωποι αθλητές επαρχιακών συλλόγων ήταν οι αθλητές του Φιλαθλητικού που αγωνίστηκαν τους αθλητές των 2 κέντρων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Όμως, όπως ανακοίνωσε ο λαρισινός σύλλογος «παρ’ όλες τις επιτυχίες των αθλητών και την καταξίωσή τους στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής, το λυπηρό είναι η έλλειψη ικανού χώρου προπόνησης, καθώς η αίθουσα γυμναστικής του κλειστού της Νεάπολης είναι ανεπαρκής για τις απαιτήσεις της κατηγορίας αυτής, που είναι υψηλές και οι μετακινήσεις σε Βόλο και Θεσσαλονίκη για καλύτερη προετοιμασία γίνονται συχνές.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του και εύχεται καλή συνέχεια για νέες διακρίσεις με συνέπεια και προσπάθεια».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass