ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Άρεσαν και οι ρεζέρβες του Τυρνάβου

* ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-2

Δημοσίευση: 13 Απρ 2012 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:17
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα στον Αμπελώνα, όπου ο Τύρναβος 2005 κέρδισε τον Αμπελωνιακό, με σκορ 6-2.
Οι νικητές που αγωνίσθηκαν με τις ρεζέρβες είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν στον τεχνικό τους Γιώτη Σταματόπουλο, ότι είναι έτοιμοι να αγωνισθούν στην αρχική ενδεκάδα όταν τους το ζητηθεί, στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League.
Από την άλλη πλευρά στον προπονητή του Αμπελωνιακού Τάκη Παραφέστα δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενόψει των δυο τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας, όπου η ομάδα θα δώσει σκληρή μάχη για την άνοδο.
Μόλις στο 2’ της αναμέτρησης ο Λάππας μέσα από την περιοχή με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1 και στο 22’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, όταν από πάσα του Χατζηλιόντα ο Συκιώτης βγήκε τετ-α- τετ και με έξοχο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 40’ ο Κουβελάς με έξοχη ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-2, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου από σέντρα του Αλεξίου η μπάλα βρήκε το χέρι του Παραφέστα και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Διβανές και πέτυχε το 1-3.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Κράββρης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-4, ενώ στο 63’ από κόρνερ του Διβανέ και προσωρινή απόκρουση των αμυντικών του Αμπελωνιακού, ο Αλέκος Κουβελάς που πήρε το ριμπάουντ με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-5, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Τρία λεπτά αργότερα στο 66’ , μετά από έξοχο συνδυασμό των Αλεξανδρή, Φτίκα, Κυριάκου, ο τελευταίος μείωσε σε 2-5 και στο 78’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο Διβανές έβγαλε σε θέση βολής τον Αλεξίου απέναντι από τον Κατσίβελο και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-6.
Ο Τύρναβος έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Διβανέ, Κράββαρη, Αλεξίου, Κουβελά, ενώ και ο Αμπελωνιακός είχε ευκαιρίες με τους Φτίκα, Αλεξανδρή, Χατζηλιόντα, Κακαβίτση.
Γενικά έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τους παίκτες να έχουν διάθεση και να ικανοποιούν τους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου του Αμπελώνα, όπου ανάμεσά τους ήταν οι πρόεδροι των δυο ομάδων Θανάσης Κουτσούκης (Αμπελωνιακού), Βασίλης Μπρέζας (Τυρνάβου 2005) και διοικητικοί των σωματείων.
* Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς προβλήματα ο Άγις Μπουμπαρσόπουλος, που είχε συνεργάτες τους κ. Ακρίβο, Τσακνάκη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Παπαδόπουλος, Κομισόπουλος, Αλεξόπουλος, Βούκιας, Καρυπίδης, Δαλακώνης, Κούρος, Χατζηλιόντας, Συκιώτης, Κωτούλας, Παραφέστας.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι: Κατσίβελος, Ρόκκα, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Κυριάκος, Μπίκος, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Φτίκας, Μαυρίδης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γιώτης Σταματόπουλος): Ντάλλας, Μεζίνι, Αλεξίου, Κουβελάς, Διβανές, Σκούπρας Βασ.  Αντωνόπουλος, Σιάτρας, Τσούκαλος, Κράββαρης, Λάππας.
Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Δημολιός, Αθανασούλης, Γανός, Λάιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass