ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ

Ενθουσιασμός στον Τύρναβο

* ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ: «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» * ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:17
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μεγάλος ενθουσιασμός που είναι δικαιολογημένος άλλωστε, επικρατεί στον Τύρναβο, καθώς η αγαπημένη ομάδα της πόλης έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση προχθές το απόγευμα στο Καυταντζόγλειο στάδιο και υποχρέωσε σε ήττα την Α.Ε.Π. Ηρακλής, με σκορ 1-0.
Ήταν το καλύτερο δώρο που έκαναν οι παίκτες και ο προπονητής Γιώτης Σταματόπουλος στους φιλάθλους της ομάδας, που τη βλέπουν πλέον ικανή να κάνει το μεγάλο άλμα στην ανώτερη κατηγορία.
Ο Τύρναβος 2005 κέρδισε και τα ευμενή σχόλια των αντιπάλων του, που είδαν απέναντί τους να δουλεύει μια… καλοκαρδισμένη μηχανή και να κατακτά δίκαια τους τρείς βαθμούς, στην16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 (2ος όμιλος).
Έξι αγωνιστικές λοιπόν πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η τυρναβίτικη ομάδα μπήκε δυνατά στη μάχη της ανόδου και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ
Η εμφάνιση της ομάδας έκανε υπερήφανο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τύρναβος Βασίλη Μπρέζα, που έδωσε και ένα μικρό φακελάκι με έξτρα πριμ στους παίκτες, για τη μεγάλη αναμφισβήτητα επιτυχία τους.
Μάλιστα ο κ. Μπρέζας που ήταν «παρών» στο Καυταντζόγλειο δέχθηκε τα συγχαρητήρια και από τους Ηρακλειδείς, ενώ παρακολούθησε την αναμέτρηση με την παλιά δόξα του Ηρακλή, τον Λευτέρη Κακιούση.
Σε δηλώσεις που έκανε χθες στην «Ε» ο κ. Μπρέζας, επισήμανε τα εξής:
«Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και συγχαίρω τα παιδιά αλλά και τον προπονητή Γιώτη Σταματόπουλου με τους συνεργάτες του, για την εξαιρετική εικόνα που έδειξε η ομάδα και φυσικά για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.
Χαρήκαμε όλοι μας αυτό που βλέπαμε και πλέον τα πάντα πιστεύω ότι εξαρτώνται από εμάς».
-Είναι εφικτή η άνοδος;
«Μένουν ακόμη έξι παιχνίδια και κάθε ματς από δω και πέρα θα είναι και ένας τελικός. Πιστεύω ότι με σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Θέλουμε και τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας να γεμίζει το γήπεδο και να απολαμβάνει τους αγώνες».
-Σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες είστε συνεπέστατος στις υποχρεώσεις σας και όλοι οι παίκτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για μια νοικοκυρεμένη και υγιέστατη ΠΑΕ. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;
«Σίγουρα αυτή είναι μια ευχάριστη διαπίστωση και προσπαθούμε όλοι μας στην ομάδα για το καλύτερο δυνατό, με τις δυνατότητες που έχουμε και χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει και προσωπικά αποτελεί μια δικαίωση για εμένα που στα οκτώ χρόνια της παρουσίας μου, πανηγυρίσαμε τρεις ανόδους και είμαστε κοντά σε
μια ακόμη».
ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 16:30 ο Τύρναβος 2005 θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση στον Αμπελώνα με τον Αμπελωνιακό, όπου ο τεχνικός Γιώτης Σταματόπουλος θα χρησιμοποιήσει όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή, για να δει τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας που βρίσκονται.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Τύρναβο είναι στις 22 Απριλίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου και θα ακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι με τον Οικονόμο, στην Τσαριτσάνη.
Στον αγώνα με την Ηράκλεια δεν θα αγωνιστεί ο Θανάσης Μάγγος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass