ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

«Άθλος» που δείχνει … άνοδο για τον Τύρναβο

*ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΖΕΚΟΣ (27΄) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 75΄ *ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2012 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:16
 «Άθλο» που δείχνει τον δρόμο της… ανόδου, πέτυχε χθες ο Τύρναβος 2005, ο οποίος μετά από έξοχη εμφάνιση πήρε παλικαρίσιο διπλό στο Καυταντζόγλειο κόντρα στην Α.Ε.Π. Ηρακλής, κερδίζοντας με 1-0.
Η τυρναβίτικη ομάδα με τους τρεις αυτούς βαθμούς αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Football League 2 και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο υφηλόσωμος Καρδιτσιώτης σέντερ φορ Δημοσθένης Τζέκος στο 27΄, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και ένα δοκάρι στο 75΄της αναμέτρησης.
Ο Γιώτης Σταματόπουλος πήγε πολύ καλά «διαβασμένος» στη Θεσσαλονίκη, έκανε ρεσιτάλ κουτσαρίσματος και οι παίκτες εφάρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του.
Στο παιχνίδι, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο όπου πίεσε ο Ηρακλής, ο Τύρναβος ήταν από… ατσάλι και με τέτοιες εμφανίσεις έχουν κάθε λόγο οι φίλοι του να ονειρεύονται και ακόμη ψηλότερα…
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί αγωνίσθηκαν ψυχωμένα, δυνατά και αποφασιστικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
4': Φοβερή φάση με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή στην ευθεία, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση.
13': Ο Οικονόμου προσπάθησε να μπει σφήνα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς του Τυρνάβου, έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ
14': Ο Τύρναβος στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Ηρακλή, καταφέρνει με τον Τζέκο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή, αλλά το γκολ ακυρώνεται, καθώς ο πρώτος βοηθός, Γ. Χιουσκόγλου, δείχνει οφ-σάιντ, ενώ προηγήθηκε και φάουλ πάνω στον Σαπάνη.
27' Γκολ: Ο Τοπούζης έφυγε στην αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, μπήκε στην περιοχή, γύρισε για τον Δημοσθένη Τζέκο ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες και σε κενή εστία έκανε το 0-1 για τον Τύρναβο.
42': Κόρνερ του Μπουσινάκη από την αριστερή πλευρά, άστοχη έξοδος από τον Κελπέκη, αλλά η μπάλα περνά από όλους και καταλήγει άουτ
60': Μακρινό σουτ του Κωστάκη, ο Καραναστάσης μπλόκαρε σταθερά
62': Κάθετη πάσα του Τοπούζη στον Σουλίδη, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Κελπέκη και σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή είχε καλή θέση και μπλόκαρε.
74': Σέντρα του Κιβρακίδη από τα δεξιά, πλασέ του Κωνσταντινίδη στην κίνηση, η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση
75': Σέντρα του Μπουσινάκη από τα δεξιά, κεφαλιά του Τζέκου, η μπάλα χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κελπέκη και απομακρύνεται
81': Κόρνερ του Οικονόμου από τα αριστερά, ο Καραναστάσης χάνει την μπάλα στην έξοδο, αλλά ο Γεωργαντζάς προ του Νατσούρα πετά την μπάλα κόρνερ
83΄ Ο Σκούπρας μετά από αντεπίθεση του Τυρνάβου βγήκε απέναντι από τον Κελπέκη, όμως σούταρε άουτ από καλή θέση.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σ. Κουμπαράκη(Θράκης), ενώ και οι βοηθοί του Αχ. Χιουσκόγλου, Γ. Μανάκης (Θράκης) ήταν το ίδιο καλοί
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Ηρακλή οι Οικονόμου(66'), Σαπάνης(84'), Τροΐρης(90'), ενώ από τον Τύρναβο οι Σκούπρας(21΄), Τσορμπατζίδης(66’), Μπουσινάκης (67').
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Τροΐρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαστεριανός (34' Κιβρακίδης), Χασιώτης, Παληγεώργος (55' Κωστάκης), Οικονόμου, Σαπάνης, Γεωργίου (34' Νατσούρας), Χιονίδης, Κωνσταντινίδης
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Σταματόπουλος): Καραναστάσης, Μάγγος, Σουλίδης (65' Σιάτρας), Σκούπρας, Γεωργαντζάς, Νόνης, Τζέκος(84΄Κράββαρης), Τσορμπατζίδης, Τοπούζης (74' Αντωνόπουλος), Ιακωβάκης, Μπουσινάκης
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ
* Κακές οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Καυταντζόγλειο με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ το παιχνίδι διεξήχθη υπό βροχή.
* Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι οπαδοί του Ηρακλή που βρισκόταν στο πέταλο της Θύρας 10 δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν την ομάδα τους με συνθήματα, ενώ κάποιοι θερμόαιμοι ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω, παρά τη χαμηλή θερμοκρασία.
* Ο Ηρακλής φορούσε την κλασσική ριγέ φανέλα με μπλε παντελονάκι και μπλε κάλτσες, ενώ από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος ολοκόκκινη εμφάνιση με μια μικρή λευκή ρίγα στη φανέλα.
* Στον πάγκο του Ηρακλή ήταν οι : Κωστάκης, Κιβρακίδης, Νατσούρας, Τσιλιανίδης, Σαββίδης, Γκόγκας, Παπανικολάου. Οι τρεις πρώτοι πέρασαν ως αλλαγή στον αγώνα από τον κ. Παπαδόπουλο
* Στον πάγκο του Τυρνάβου ήταν οι : Ντάλλας, Λάππας, Μεζίνη, Αλεξίου, Κράββαρης, Αντωνόπουλος, Σιάτρας. Χρησιμοποιήθηκαν οι τρεις τελευταίοι από τον κ. Σταματόπουλο.
* Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο ο 4ος διαιτητής κ. Χ. Τσαλουχίδης (Κιλκίς) και ένα στο πρώτο.
* Η ΠΑΕ Τύρναβος ευχαριστεί την Α.Δ. Θεσσαλονίκης για τα άψογα μέτρα ασφαλείας που πήρε και είχαν ως αποτέλεσμα να μην συμβεί το παραμικρό.
* Σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό Τάκη Κουτίνα, ήταν ο καλύτερος Τύρναβος των τελευταίων χρόνων, σε εκτός έδρας παιχνίδι.
* Οι παλαίμαχοι του Τυρνάβου συγχαίρουν τους παίκτες και τον προπονητή Γιώτη Σταματόπουλο για τη μεγάλη νίκη επί της Α.Ε.Π. Ηρακλής και εύχονται οι επιτυχίες να συνεχισθούν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2ος όμιλος
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Γαζώρου 2-3
Οικονόμος -Βατανιακός         1-0
Τηλυκράτης- Καλαμαριά        2-0
Ηράκλεια-Οδυσσέας Αναγέννησης    1-1
Αετός Σκύδρας-Νίκη Βόλου 0-1
ΑΕΠ Ηρακλής-Τύρναβος                    0-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου    27-9     34
2. Τηλυκράτης 14-9     29
3. Τύρναβος 2005       15-9     27
4. Καλαμαριά 15-11   27
5. Νίκη Βόλου 17-8     27
6. Οικονόμος 18-12   25
7. ΑΕΠ Ηρακλής         18-11   22
8. Δόξα Κρανούλας    11-13   19
9. Ηράκλεια     14-23   18
10. Βατανιακός            8-15     15
11. Οδυσσέας Αναγέννησης   8-21     12
12. Αετός Σκύδρας     6-30     -7
* Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (17η)
Κυριακή (22/4)
Εθνικός Γαζώρου-Βατανιακός
Καλαμαριά-Δόξα Κρανούλας
Οδυσσέας Αναγέννησης-Οικονόμος
Νίκη Βόλου-Τηλυκράτης
Τύρναβος-Ηράκλεια
ΑΕΠ Ηρακλής-Αετός Σκύδρας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass