ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στην Σκύδρα»

*ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ *ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2012 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:05
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με ένα ακόμη… τρίποντο που ήταν το τρίτο συνεχόμενο, ο Τύρναβος 2005 επέστρεψε από τη Σκύδρα και έκλεισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Football League 2.
H τυρναβίτικη ομάδα κερδίζοντας με 3-1 τον ουραγό Αετό, βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον δεύτερο όμιλο με 19 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή.
Σίγουρα ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος στις τάξεις των φιλάθλων του ιστορικού σωματείου, που βλέπουν ότι ο Τύρναβος 2005 έχει τις δυνατότητες για να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου.
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιώτης Σταματόπουλος, ο οποίος σε τρεις αγώνες που κοουτσάρισε την ομάδα (Οδυσσέα Αναγέννησης, Εθνικό Γαζώρου, Αετό Σκύδρας), μετρά ισάριθμες νίκες.
Ο ίδιος πάντως απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του αλλά και στον κόσμο, που επιφύλαξε θερμή υποδοχή κατά την επιστροφή της αποστολής το βράδυ από την πόλη της Πέλλας. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε χθες στην «Ε»: «Είχα πει και στα παιδιά όλη την εβδομάδα, ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας δεν είχε να χάσει τίποτα και μάλιστα η ψυχολογία του θα ήταν ανεβασμένη, διότι για πρώτη φορά θα συγκροτούσε αποστολή με 20 παίκτες, γιατί ξεπεράστηκε το πρόβλημα που υπήρχε με τα δελτία νέων ποδοσφαιριστών.
Παράλληλα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και για τους 22 παίκτες να αγωνιστούν σε τέτοιο άσχημο αγωνιστικό χώρο και εύχομαι να μην έχει σοβαρό πρόβλημα ο ποδοσφαιριστής της Σκύδρας Πασχώνης, που χτύπησε στον αστράγαλο.
Εμείς παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν πανικοβληθήκαμε και με πίστη, ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση πήγαμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, αφού πιέσαμε τον αντίπαλό μας και ισοφαρίσαμε με πέναλτι του Τζέκου σε 1-1, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Λάππα, ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι.
Στην επανάληψη μπήκαμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και αυτών που πέρασαν ως αλλαγή, καθώς το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Κουβελάς και το τρίτο ο Μπουσινάκης, ενώ προηγήθηκε ενέργεια του Τσούκαλου που είχε συμμετοχή στο γκολ.
Μετά χάσαμε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε τη νίκη μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά γιατί πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη.
Ήδη σκεφτόμαστε τον εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη, που είναι μια ποιοτική, καλή και γρήγορη ομάδα, την οποία είδα πρόσφατα με τους συνεργάτες μου στον αγώνα με τον Βατανιακό και η οποία είναι πολύ δυνατή σε εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς κέρδισε τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με 2-0.
Θα είναι λοιπόν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλω γεμάτο το γήπεδο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μια νέα μεγάλη επιτυχία.
Ευχαριστώ τους 30 περίπου φιλάθλους που σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες ταξίδεψαν στη Σκύδρα και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που μας υποδέχθηκαν στο γήπεδο του Τυρνάβου, στιγμές που σίγουρα μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ολοκληρώνοντας εκφράζω τις ευχαριστίες όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος προς τον χορηγό κ. Κιούση, για τη δυνατότητα που μας έδωσε την περασμένη Πέμπτη να χαλαρώσουνε στην παίνα του «Ιμπέριαλ».
* Σήμερα οι παίκτες του Τυρνάβου θα έχουν ρεπό και αύριο στις 3 το απόγευμα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass