Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ(15:00)

Ντέρμπι κορυφής στην Τσαριτσάνη

* ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2012 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:05
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα και το ντέρμπι κορυφής στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς(15:00), δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2(2ος όμιλος).
Οι «Πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι φιλοξενούμενοι στη δεύτερη, κάτι που δείχνει ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι και ο νικητής θα αναδειχθεί σε λεπτομέρειες.
Όσον αφορά στον Τύρναβο 2005 φαινομενικά θα έχει πιο εύκολο έργο καθώς θα αγωνισθεί στη Σκύδρα με τον ουραγό Αετό, ένα ματς όμως που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.Αναλυτικά τα νέα από τις δυο ομάδες που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο του νομού στο πρωτάθλημα της Football League 2(2ος όμιλος), έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο «Γιώργος Μητσιμπόνας», όπου ο Οικονόμος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και η ομάδα θα αγωνισθεί με την ίδια συνταγή που παίζει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.
Δυνατά, σοβαρά και πειθαρχημένα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπαθώντας να αξιοποιήσει τους γρήγορους παίκτες που έχει και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη της ομάδας Γιώργου Καλτέκη, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντιπαλός μας και σίγουρα σεβόμαστε την ιστορία που έχει ως ομάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως εμείς βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια, εξίσου το ίδιο και το σημερινό.
Τα παιδιά μετά την άδικη ήττα στην Κρανούλα, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό, εφόσον το πιστέψουν και δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο. Καλούμε και τον κόσμο να απολαύσει ένα όμορφο όπως αναμένεται παιχνίδι, να μας βοηθήσει και ευελπιστώ στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας».
Από αγωνιστικής πλευράς, θα απουσιάσουν ο Τσιανάκας που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στην Κρανούλα και οι μόνιμα απόντες το τελευταίο διάστημα, Νούσιας και Κορομπίλιας. Επανέρχεται ο Πούτας που εξέτισε την ποινή του
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Γκικούδης, Πίτκας, Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Φλώρος, Πούτας, Παπακωνσταντίνου, Λεβνάιτς, Παλάσκας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Νικούλης, Παπαϊωάννου, Κέρη, Οικονόμου, Μπαλής, Φλώρος, Γασπαράτος, Αγγελίνας.
* Τον αγώνα Οικονόμος-Καλαμαριά θα διευθύνουν οι κ:. Τσακαλίδης Ισαάκ, Διαμάντης Αθ., Χριστακόγλου Γεωργ.(Χαλκιδικής), 4ος Δραγάτης Δημ.(Χαλκιδικής), παρ.Βασιλειάδης Περικλής(Πέλλας)
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στους αγώνες με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον Εθνικό Γ’αζώρου, ο Τύρναβος 2005 θα παίξει στη Σκύδρα με τον ουραγό Αετό.
Ένα παιχνίδι όπου μπορεί η τυρναβίτικη ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη, αρκεί να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.
«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε αγωνιστικοί και προσεκτικοί μέχρι το τέλος, για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να κλείσουμε ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Μιχάλης Μπίζιος, συνεργάτης του τεχνικού Γιώτη Σταματόπουλου.
Το ευχάριστο είναι ότι μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, συνειδητοποιώντας ότι τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 9: 45 το πρωί για τη Σκύδρα και θα γευματίσει στο «Πλάζα» στον Κολινδρό, συμπεριλήφθηκαν από τον προπονητή Γιώτη Σταματόπουλο, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Καραναστάσης, Γούπος, Μάγγος, Κουβελάς, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Νόνης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Κράββαρης, Τοπούζης, Μπουσινάκης, Αντωνόπουλος,, Λάππας, Σουλίδης, Τσούκαλος, Διβανές, Μεζίνι, Σιάτρας, Ιακωβάκης, Λάιος.
* Διαιτητές στον αγώνα Αετός Σκύδρας-Τύρναβος 2005 θα είναι οι : Τσέτσιλας Κων/νος(Γρεβενών), Παπαδημητρίου Δονάτος(Ηπείρου), Ράπτη Αλεξ.(Ηπείρου), 4ος Καρατέρπος Δημ.(Κοζάνης), παρ.Προδαφίκας Απόστολος (Μακεδονίας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(11η ημέρα)
ΣΗΜΕΡΑ 15:00)
Αετός Σκύδρας-Τύρναβος 2005
Ηράκλεια-Νίκη Βόλου
Τηλυκράτης-Αναγέννηση Σερρών
Οικονόμος-Καλαμαριά
Δόξα Κρανούλας-Βατανιακός
ΑΥΡΙΟ (18:00)
Α.Ε.Π.Ηρακλής-Γάζωρος(Καυταντζόγλειο)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(10 η αγωνιστική)
1. Εθνικός Γαζώρου 17-4    22
2. Καλαμαριά 12-6    21
3. Τσαριτσάνη            13-6    17
4. Τύρναβος 2005     9-6      16
5. Τηλυκράτης            8-8      16
6. Νίκη Βόλου            8-4      14
7. Βατανιακός            7-8      13
8. Δόξα Κρανούλας 7-8      13
9. ΑΕΠ Ηρακλής       11-9    11
10. Ηράκλεια 7-13    11
11. Οδυσσέας Αναγ 7-15    9
12. Σκύδρα    2-21    -11
* Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass