ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φιλικοί διασυλλογικοί αγώνες Τζούντο

Σ.Β.Α.Λ., ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2012 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:05
Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση και φιλικοί αγώνες μεταξύ αθλητών τζούντο των συλλόγων «Σ.Β.Α.Λ.», «Πολυμήχανος Οδυσσέας» και «Ήφαιστος». Οι μικροί αλλά και μεγάλοι αθλητές σε άριστο κλίμα αρχικά προπονήθηκαν και στη συνέχεια διαγωνίστηκαν μεταξύ τους δημιουργώντας ελπίδες για μια αξιόλογη παρουσία τους σε επίσημα τουρνουά και στην περιοχή μας αλλά και στο εξωτερικό.
Άλλωστε, σκοπός του προπονητή του Σ.Β.Α.Λ. (Σύλλογος Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας, πληροφορίες στο τηλ. 6949-987.380) κ. Χρήστου Αντωνίου είναι η προπόνηση που γίνεται στο σύλλογο να δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε άντρα ή γυναίκα από 5 ετών (χωρίς καταληκτικό ηλικιακό όριο) να βρίσκει στο Ολυμπιακό Άθλημα Τζούντο αυτό που πραγματικά επιδιώκει .
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΣΠΟΡ - ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
«Η προπόνηση είναι ουσιαστικά εξατομικευμένη και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε αθλητή καθώς άλλες είναι οι ανάγκες και οι στόχοι της προπόνησης για ένα 5χρονο αγόρι ή ένα 16χρονο κορίτσι ή ακόμα και ενός 50χρονου άντρα» δήλωσε ο προπονητής κ. Αντωνίου και συνεχίζοντας είπε: «Το ουσιαστικό είναι ότι παρέχουμε τη δυνατότητα σε όλους και όλες να ασκούνται στο Τζούντο σε ένα ασφαλές περιβάλλον με ηρεμία, ήθος και αποτελεσματική προπόνηση οδηγώντας τον κάθε αθλούμενο ή αθλούμενη να γνωρίσει την ομορφιά της πολεμικής τέχνης, της αυτοάμυνας αλλά και του αγωνιστικού ολυμπιακού αθλήματος. Για αυτό λοιπόν ο Σ.Β.Α.Λ. - αφουγκραζόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία – επενδύει στη μαζική συμμετοχή απορρίπτοντας τη λογική του ακριβού σπορ για λίγους και έχοντας ως γνώμονα την προαγωγή του αθλητισμού προσκαλεί και δέχεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τον κάθε ένα ή μία από μας να προπονηθεί και να γνωρίσει το Τζούντο».
Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζούντο Κεντρικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Στουκογεώργος ο οποίος εξέφρασε στον προπονητή του Σ.Β.Α.Λ. κ. Χρήστο Αντωνίου την ευαρέσκειά του για την ταχύτατη πρόοδο των αθλουμένων και ευχήθηκε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass