ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣΛ

«Αγαπάς το ποδόσφαιρο; Γίνε Διαιτητής!»

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 13/3 *ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12/3 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2012 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:04
 Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, ανακοινώνεται ότι ήδη άρχισαν οι εγγραφές στη νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, που προκηρύχτηκε να λειτουργήσει στην Ένωση Λάρισας, σε συνεργασία πάντα με τον Σύνδεσμο Διαιτητών του Νομού μας.
Όπως είναι ήδη γνωστό, τα μαθήματα της νέας Σχολής θα ξεκινήσουν την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 και θα ολοκληρωθούν σε έναν περίπου μήνα. Υπεύθυνος λειτουργίας της εν λόγω Σχολής είναι ο εκπαιδευτής και παρατηρητής Διαιτησίας Στέλιος Νίτσας, που παράλληλα είναι και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ. Στη διάρκεια των μαθημάτων της Σχολής, θα κληθούν και θα έρθουν στην πόλη μας για να διδάξουν διάφορα άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, αναγνωρισμένα μέλη της Ελληνικής Διαιτησίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στην πορεία του χρόνου.
Όσοι νέοι ηλικίας από 16 μέχρι 28 χρόνων, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, έχουν απολυτήριο τουλάχιστον Γυμνασίου και επιθυμούν να γίνουν διαιτητές ποδοσφαίρου, μπορούν να δηλώσουν την επιθυμία τους αυτή, μέχρι και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, στη Γραμματεία της Ένωσης, Αδριανού 12, τηλ. 2410 288241 ή στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, Πανός 14, 4ος όροφος, τηλ. 2410 - 254.477, τις βραδινές ώρες. Για επιμέρους πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο κινητό τηλέφωνο του υπεύθυνου της Σχολής Στέλιου Νίτσα, 6937 - 181.074.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass