ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ME 5-0

«Πεντάσφαιρη» η Ακαδημία Πλαταμώνα

* ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2012 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:04
Εντυπωσιάζοντας με την αποτελεσματικότητά της στο σκοράρισμα, η Ακαδημία Πλαταμώνα συνέτριψε χθες με το 5-0 τον Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας, στο φινάλε του πρώτου γύρου του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής και παραμένει στην κορυφή, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τη Νάουσα που ακολουθεί.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 23’ ο Κυρτέγος, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 33’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Π. Κίτσας έκανε αρχικά ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα και, αφού αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ειρωνεύτηκε τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Στην επανάληψη, παρά το ότι στο γήπεδο Νέων Πόρων έπνεε πολύ ισχυρός άνεμος, κόντρα στις επιθετικές προσπάθειές τους, οι Πλαταμωνίτες σκόραραν άλλες τέσσερις φορές, δύο με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου Μακράκη (61’ - 66’) και δύο με τον Λαμπριανίδη (71’ - 81’), φθάνοντας στο επιβλητικό 5-0.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του πολιτογραφηθέντος Καρδιτσιώτη Γιάννη Αγγελακόπουλου και των βοηθών του, Αντώνη Διπλάρη - Δημήτρη Ε. Τίκα. Πέρα από την αποβολή, με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μαρτζέλος (28’), Χαρισούδης (33’) και Τζόβας (44’).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Θανάσης Λιάγκας): Τσαρούχας, Σδούγκας (74’ Αθανασίου), Αποστολιός, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης, Οικονόμου, Μακράκης, Κυρτέγος (69’ Μιχωλός), Ταρασιάδης (64’ Λαμπριανίδης), Τζόβας, Στούμπος.
Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Πασχάλης Μπρατάνης): Θεοδώρου, Μαρτζέλος, Χρ. Τζέπης, Αθ. Κίτσας, Π. Κίτσας, Ζαχαριουδάκης, Πατατούκας (72’ Τόλιος), Ελ. Κίτσας (72’ Δ. Κίτσας), Γολσουζίδης (46’ Ν. Τζέπης), Χαρισούδης, Γ. Κίτσας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass