ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ H 15ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΑ ΓΑΓΑΡΑ

Ο θηλυκός… Πουγιόλ της Ραψάνης

*ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙ, ΝΕΪΜΑΡ, ΠΟΥΓΙΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ *ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2012 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:04
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μια 15χρονη από τη Ραψάνη του Δήμου Τεμπών εντυπωσιάζει αγωνιζόμενη με την ομάδα του Μαγνησιακού, στον βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για την Άννα Γαγάρα, τον θηλυκό… Πουγιόλ, που γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1997 στη Λάρισα και ο «βασιλιάς των σπορ» από πολύ μικρή ηλικία την κέρδισε.
Η Άννα ξεκίνησε προπονήσεις στην Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση με τα αγόρια και ο προπονητής της Αχιλλέας Μαστοροδήμος διέκρινε από την πρώτη ημέρα, ότι έχει πολλά στοιχεία και μπορεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο Αυτό έγινε αμέσως, καθώς την αθλήτρια είδε ο νυν τεχνικός της στον Μαγνησιακό Θόδωρος Κατσαμόρας, που έπεισε τους γονείς της και εντάχθηκε από τον περασμένο Οκτώβριο στο δυναμικό της βολιώτικης ομάδας, αν και η ίδια θα ήθελε να είναι στη Λάρισα, αλλά δεν υπάρχει σύλλογος που να ασχολείται με το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Με τη δουλειά και τα πολλά προσόντα της, δυο φορές κλήθηκε για προεπιλογή στην εθνική Κορασίδων και η… τρίτη ήταν τυχερή, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής τη συμπεριέλαβε στην αποστολή για το τουρνουά που θα γίνει στη Σλοβακία από σήμερα έως τις 5/3.
«Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά στη συνέχεια όταν συνειδητοποίησα τι συνέβη, σίγουρα ένιωσα μεγάλη χαρά και ανυπομονώ για την ώρα που θα φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο, γιατί είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα», τόνισε η 15χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας, δεξί και αριστερό μπακ, αλλά και ως αμυντικό χαφ, όπου διακρίνεται για τη δύναμη της.
Πάντως λατρεύει παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στην επίθεση όπως τον Μέσι της Μπαρτσελόνα, τν Νεϊμάρ της βραζιλιάνικης Σάντος, τον Λέτο του Παναθηναϊκού, ενώ ως αμυντικό θαυμάζει τον Πουγιόλ της «Μπάρτσα». Για την ΑΕΛ από τον πατέρα της γνωρίζει ότι αναδείχθηκε μια φορά πρωταθλήτρια Ελλάδος και δύο φορές κατέκτησε το κύπελλο και μας είπε ότι θέλει να τη δει να παίζει στη Σούπερ Λίγκα, αγώνες της οποίας παρακολουθεί συχνά από την τηλεόραση.
Για το πώς αισθάνεται που αγωνίζεται με παίκτριες μεγαλύτερης ηλικίας και τι λένε γι΄ αυτήν οι αντιπαλοί της, η Άννα Γαγάρα επισήμανε τα εξής: «Οι συμπαίκτριές μου με βοηθάνε πάρα πολύ κυρίως μέσα στους αγώνες και από την πλευρά μου προσπαθώ να βελτιώνομαι. Σίγουρα χρειάζεται σιγά σιγά να αποκτήσω εμπειρία, αλλά επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, δεν έχω προβλήματα και ευχαριστώ τους προπονητές που με βοηθάνε, όπως επίσης τους γονείς μου και την μεγαλύτερη σε ηλικία αδελφή μου Έλενα, οι συμβουλές της οποίας είναι πολύτιμες.
Όσον αφορά στους αντιπάλους, πρόσφατα δέχθηκα συγχαρητήρια από μια παίκτρια των Πιερίδων Μουσών μέσω του Facebook, όπου μου έγραψε «μπράβο Άννα», παρότι χάσαμε στις καθυστερήσεις, άδικα με 1-0. Οφείλω να συνεχίσω σεμνά και ταπεινά, έχω να μάθω πάρα πολλά και να βελτιωθώ, ώστε να γίνω ακόμη καλύτερη».
*Σήμερα το πρωί η νεαρή Λαρισαία παίκτρια θα αναχωρήσει με τον πατέρα της Γιώργο για την Αθήνα και εν συνεχεία θα πετάξει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Σλοβακία με την Εθνική Κορασίδων, λαμβάνοντας μέρος σε τουρνουά, που θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ίδια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass