ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ (61΄) ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΓΑΖΩΡΟ 1-0

«Ψήλωσε» με Τζέκο ο Τύρναβος 2005

*ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΚΟΥΠΡΑ ΣΤΟ 11’ *ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2012 22:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:03
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 61΄ο Καρδιτσιώτης σέντερ φορ Δημοσθένης Τζέκος, με έξοχη κεφαλιά μετά από φάουλ του Σουλίδη, ο Τύρναβος 2005 υπέταξε χθες στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου με 1-0 και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Football League 2 (βόρειος όμιλος).
Πάνω από 1000 φίλαθλοι σε μια καθαρά ποδοσφαιρική ημέρα χειροκρότησαν θερμά στο τέλος τους παίκτες της ομάδας, που αγωνίσθηκαν με πολύ πάθος και υποχρέωσαν στην δεύτερη φετινή ήττα τους φιλοξενούμενους.
Παράλληλα ο Τύρναβος πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του με τον Γιώτη Σταματόπουλο στον πάγκο, που ήταν διπλά χαρούμενος γιατί το ματς έγινε παρουσία των αγαπημένων του γονέων.
Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και με τον Τύρναβο αναμφισβήτητα να είναι καλύτερος του αντιπάλου του, να έχει ενθουσιασμό και να παίζει από την αρχή επιθετικά, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ και υποχρεώνοντας τον αντίπαλό του, να «ταμπουρωθεί» στην άμυνα.
Στο 8΄σε σέντρα του Κώστα Σκούπρα ο Ιακωβάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 11΄ σε σέντρα σουτ του Κ. Σκούπρα από τα δεξιά, η μπάλα αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών.
Διπλή μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 26΄, όταν από χτύπημα κόρνερ του Λάππα, ο Σουλίδης επιχείρησε το σουτ, ο Τζέκος έκανε το τακουνάκι και πάνω στη γραμμή απέκρουσε αμυντικός των φιλοξενουμένων την μπάλα και στη συνέχεια προσπάθησε με προβολή ο Ιακωβάκης να την προωθήσει στα δίχτυα, αλλά και πάλι πάνω στη γραμμή απομάκρυναν αμυντικοί του Γαζώρου την μπάλα.
Η ομάδα των Σερρών είχε μοναδική… υποψία φάσης στο 32΄ με τον Οξύζογλου, τον οποίο πρόλαβε ο Γεωργαντζιάς μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στην αγκαλιά του Καραναστάση.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Τοπούζης λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ και ο Γιαννιώτης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ
Με 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες και στην επανάληψη, ο Τύρναβος και πάλι ανέπτυξε επιθετικότητα, προσπαθώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Και το κατάφερε αυτό στο 61΄ με έναν αεροπόρο, τον υψηλόσωμο Δημοσθένη Τζέκο, ο οποίος αξιοποίησε φάουλ του Άκη Σουλίδη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, προλαβαίνοντας την άστοχη έξοδο του Παπαθανασίου και στέλνοντας την μπάλα, στην αριστερή του γωνία.
Το 1-0 έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα, που πήρε… φωτιά.
Όμως ο Γάζωρος δεν το έβαλε κάτω και αρχικά στο 72΄σε σουτ του Κωνσταντινίδη η μπάλα πέρασε άουτ, στο 77΄σε κοντινό πλασέ του Κωνσταντινίδη ο Νόνης σωτήρια απέτρεψε το γκολ της ισοφάρισης και στο 80΄ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον Τύρναβο να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Σουλίδης (που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης) έβγαλε μόνο του απέναντι από τον Παπαθανασίου τον Αλεξίου που δεν έκανε καλό κοντρόλ και διέφυγαν έτσι τον κίνδυνο, οι φιλοξενούμενοι.
Στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις η αγωνία χτύπησε… κόκκινο, καθώς στο 90’ σε σουτ του Μπουσινάκη η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, στο 90΄+3 ο Μαχαιρούδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν έπιασε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι και αμέσως μετά στο 90΄+4 ο Τζέκος έκανε ατομική προσπάθεια, βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ του Γάζωρου και εκείνος στην κλειστή γωνία απέτρεψε το 2-0.
Ακολούθως ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, με τους φιλάθλους να χειροκροτούν τους παίκτες και να συγχαίρουν τον κ. Σταματόπουλο για το άριστο κουτσάρισμα που έκανε και κατακτήθηκε ένα ακόμη τρίποντο.
Τον αγώνα διηύθηνε με επιτυχία ο κ. Διώτης (Αιτ/νιας), καλοί ήταν και οι συνεργάτες του κ.Σπυριδόπουλος, Ντζουροπάνος (Αιτ/νιας), ενώ ο 4ος κ. Πανυτσίδης (Κοζάνης), έδειξε ένα λεπτό καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στην επανάληψη.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Τύρναβο 2005 ο Λάππας στο 34΄, ενώ από τον Γάζωρο οι Παλάσκας (64΄), Άγγος (81΄), Οξύζογλου (90’).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γιώτης Σταματόπουλος): Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Τζορμπατζίδης, Τζέκος, Τοπούζη (74΄Αντωνόπουλος), Ιακωβάκης (60΄Αλεξίου), Λάππας (58΄Μπουσινάκης), Νόνης, Σκούπρας Κ., Σουλίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ(Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιαννιώτης (51΄λ.τ.Παπαθανασίου), Αγγελόπουλος, Παλάσκας, Καλογιάννης (46΄Κωτσιάς), Οξύζογλου, Κουκώλης, Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός, Άγγος, Κρυστάλλης, Κοσμίδης (67΄Μαχαιρούδης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass