ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Φοίνικας… καρφώνει με Βασίλη Παπακωνσταντίνου

*ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2012 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:03
Του Κ. Γκιάστα
Τρίποντο και μάλιστα στο επικοινωνιακό κομμάτι βάζει ο Φοίνικας. Η λαρισινή ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συμφώνησε για συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο κλειστό της Νεάπολης. Η συγκεκριμένη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ο στόχος της θα είναι διπλός. Πρώτον να αυξηθεί η δημοτικότητα της ομάδας και δεύτερον να αυξηθούν και τα… έσοδα των «μελανόλευκων» καθώς σε περιόδους κρίσης οι χορηγοί είναι απαγορευμένη λέξη. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν να αφήσουν τον κόσμο της πόλης να γίνει αυτόματα ο χορηγός της.
Το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ και οι ιθύνοντες του Φοίνικα ελπίζουν να γεμίσει το κλειστό και ενισχυθούν τα ταμεία του συλλόγου καθώς η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά προσπάθειας ανόδου και οι απαιτήσεις υψηλές.
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ… ΑΝΟΔΟΥ
Εκτός από τη συναυλία η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να βρει και ακόμα μια πηγή εσόδων. Αυτή θα είναι η λαχειοφόρος που έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί στις αρχές Μαΐου. Ο λαχνός στοιχίζει μόλις 2.5 ευρώ και τα δώρα είναι ένα μηχανάκι Peugeot, μια τηλεόραση 32’’ και ένα Iphone 4. Η κλήρωση των τυχερών λαχνών θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου και συγκεκριμένα στο ημίχρονο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος (με Διόσκουρους Κοζάνης). Όλοι ελπίζουν να συνδυαστεί και με τη φιέστα της ανόδου.
Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΣΑΡΗ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα για τη νέα εκτός έδρας επιτυχία. Στον Κολινδρό με τον Αιγινιακό έδειξε πως είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα από το ξεκίνημα και πως διαθέτει πίστη για το αποτέλεσμα. Πλέον πολλά θα παιχτούν από το ματς μέσα στον Βόλο με τη Μεταμόρφωση.
Ωστόσο αυτό το διάστημα αυτό που προβληματίζει τον προπονητή Γρηγόρη Γιασάρη είναι το γεγονός πως θα υπάρχει αγωνιστική απραξία. Θα δώσει ένα ματς με την Αλεξάνδρεια την επόμενη Κυριακή και μετά θα πρέπει να περιμένει ως τον Απρίλιο για να ξαναπαίξει επίσημο ματς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass