ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οριστικά Σάββατο παίζει ο Τύρναβος 2005

* ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ (15:00)

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2012 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:02
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Οριστικά το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το απόγευμα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Τύρναβος 2005 –Εθνικός Γαζώρου, στο δημοτικό γήπεδο της πόλης του Τυρνάβου, για το πρωτάθλημα της Football League 2.
Λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων, μετατέθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι μια ημέρα νωρίτερα, από όλα τα υπόλοιπα ματς που θα γίνουν κανονικά την Κυριακή.
Την αναμέτρηση του Σαββάτου θα διευθύνει ο Κων/νος Διώτης με επόπτες τους Γεώργιο Σπυριδόπουλο και Δημήτριο Ντζουροπάνο, όλοι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, 4ος διαιτητής θα είναι ο Κων/νος Πανυτσίδης του συνδέσμου Κοζάνης και παρατηρητής διαιτησίας ο Ηλίας Κωτούλας (Τρικάλων).
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2, θα διευθύνουν οι παρακάτω ρέφερι:
ΚΥΡΙΑΚΗ (26/2, 15:00)
*Νίκη Βόλου-Α.Ε.Π. Ηρακλής: Καρυοφίλλης Κων/νος, Κοτζαμανίδης Ηλίας, Συνιοράκης Αντ. (Πειραιά), 4ος Παπαγεωργίου Νικόλαος (Αθηνών), παρ.Μουλασιώτης Δημήτρης (Κοζάνης)
*Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών-Αετός Σκύδρας: Ανθρακίδης Νικ. (Κιλκίς),
 Παπαδόπουλος Ιωανν. (Κιλκίς), Νίκζας Αχ. (Λάρισας), 4ος Αναστασίου Ηλ.(Λάρισας), παρ. Κωδωνάς Φώτιος (Ξάνθης)
*Καλαμαριά- Ηράκλεια: Κουμπαράκης Στεφ.(Καβάλας), Χαμαλίδης Γεωργ. (Θράκης), Χουσκόγλου Αιχάν (Θράκης), 4ος Σελεμίδης Χαρ. (Πέλλας), παρ.Κωνσταντόπουλος Ιωάννης(Χαλκιδικής).
*Βατανιακός-Τηλυκράτης: Κωνσταντινίδης Δημ.(Καβάλας), Μερκενίδης Αριστ. (Μακεδονίας), Τίκας Ευαγγ./Δημ. (Καρδίτσας), 4ος Λυμπούδης Αρ. (Μακεδονίας), παρ. Κουσκουρίδας Σωτήριος (Θεσσαλίας)
*Δόξα Κρανούλας-Οικονόμος: Τόμπρος Κων/νος (Κέρκυρας), Βλάσσης Θωμάς, (Κέρκυρας), Φάντης Παναγιώτης (Άρτας), 4ος Κολυτάς Σπυρίδων (Κέρκυρας), παρ.Χριστοδούλου Αναστάσιος(Ημαθίας).
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Μετά το προχθεσινό ρεπό που τους δόθηκε, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου 2005 και του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Στην ομάδα του Τυρνάβου δεν πήρε μέρος ο γκολκίπερ Γούπος που ήταν άρρωστος, ενώ στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο στους Νούσια, Κορομπίλια, που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης των τραυματισμών τους.
Να σημειώσουμε ότι ο Οικονόμος θα αναχωρήσει το Σάββατο μετά την πρωινή προπόνηση για την Κρανούλα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass