ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΤΣΗΣ:

«Ακολουθούν κι άλλα ντέρμπι»

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2012 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:02
Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε το πρωί της Κυριακής ο Δωτιέας Αγιάς. Για τους πρωτοπόρους της μεγάλης τοπικής κατηγορίας ήταν μία νίκη που σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού επετεύχθη πιο εύκολα απ’ ό,τι αρχικά θα περίμενε κανείς αφού το σκορ πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχε διαμορφωθεί σε 1-3.
«Μπήκαν γρήγορα τα γκολ και αυτό μας βοήθησε. Δεχθήκαμε πίεση και από την ομάδα της Γιάννουλης αλλά όταν το σκορ έγινε 1-3 κάπου εκεί άρχισε να κρίνεται οριστικά το παιχνίδι» δήλωσε ο εκ των πρωταγωνιστών του Δωτιέα και σκόρερ του πρώτου τέρματος, Γιάννης Βαΐτσης.
-Όταν έγινε το 1-2 φοβηθήκατε;
«Ήταν ένα διάστημα που μας πίεσε πάρα πολύ η Δήμητρα Γιάννουλης αλλά αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε ένα καθοριστικό γκολ».
-Τι γίνεται από δω και πέρα;
«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Όλες οι ομάδες παλεύουν να πετύχουν τον στόχο τους και τα περιθώρια αρχίζουν σιγά-σιγά να στενεύουν».
-Πώς θα εξελιχθεί η μάχη της κορυφής;
«Υπάρχουν 2-3 ομάδες που βρίσκονται κοντά μας και αυτό σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Όποιος έχει σταθερή απόδοση και αποφύγει τα λάθη θα είναι ο τελικός νικητής. Σίγουρα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι έχουμε ένα βαθμολογικό προβάδισμα αλλά ακολουθούν τα ντέρμπι με Τερψιθέα και Απόλλωνα τα οποία αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass