ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ (15:00)

Έτοιμος για το... τρίποντο ο Τύρναβος 2005

* ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2012 22:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:01
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα και για τις ομάδες της Football League 2, με τους δυο λαρισινούς εκπροσώπους στον βόρειο όμιλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Τύρναβο 2005, να δίνουν στις 3 το απόγευμα σημαντικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου υποδέχεται τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ την ίδια ώρα οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης θα δώσουν σκληρή μάχη στη Λευκάδα, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη, που είχαν αποκλείσει στο «Γιώργος Μητσιμπόνας», στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Και στους δυο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τις σημερινές αναμετρήσεις, αλλά σίγουρα θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στην επιτυχία.
Τα νέα από τις δυο ομάδες του νομού, έχουν ως ακολούθως:
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με νέα πρόσωπα τον τεχνικό Γιώτη Σταματόπουλο και τους νεομεταγραφέντες Τοπούζη, Μπουσινάκη, ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ίσως και να ήταν ευεργετικό για το σωματείο του Τυρνάβου, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στον καινούργιο προπονητή να γνωρίσει τους παίκτες και να περάσει κατά κάποιον τρόπο τη δική του φιλοσοφία, μέσα από τις προπονήσεις.
Φυσικά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδηθεί τόσο το σημερινό παιχνίδι που θα ανεβάσει την ψυχολογία όσο και αυτά που θα ακολουθήσουν με Εθνικό Γαζώρου στη συνέχεια και Αετό στη Σκύδρα, στο φινάλε του πρώτου γύρου.
Για τη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση καλείται να βοηθήσει και ο κόσμος του Τυρνάβου, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και αναμένεται να γίνει με την παρουσία του αρωγός, ώστε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες το μεσημέρι με μια ελαφριάς μορφής προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και δεν υφίστανται προβλήματα, πλην από τον τιμωρημένο Γιώργο Ιακωβάκη.
Επίσης, άρρωστος είναι και ο αρχηγός Πέτρος Καραναστάσης που αν δεν μπορέσει να παίξει τελικά, στη θέση του τερματοφύλακα θα αγωνισθεί ο Γούπος.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν από τον προπονητή Γιώτη Σταματόπουλο, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Ντάλλας, Μάγγος, Κουβελάς, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Νόνης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Κράββαρης, Τοπούζης, Μπουσινάκης, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Λάππας, Σουλίδης, Τσούκαλος, Σκούπρας Βασ., Διβανές, Μεζίνι. Εκτός έμειναν οι Σιάτρας, Δημολιός, Λάιος, Μπαχτσιβάνος και ο τιμωρημένος Ιακωβάκης.
* Προπονητής της ομάδας των Σερρών είναι ο Σάκης Αλεξίου ενώ αμφίβολοι για το σημερινό ματς είναι οι Ζαγοριανός, Ξανθόπουλος και Τάσιος.
* Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Χαλβατζάκος Στυλ., Τριάντος Χρ., Τσιγγινές Χρ. (Θεσσαλίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Γρατσάνης Ευαγγ.(Τρικάλων) και παρατηρητής ο κ. Στάθας Γεώργιος (Καρδίτσας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Οικονόμος στο όμορφο νησί του Ιονίου στη Λευκάδα, όπου θα παίξει με τον Τηλυκράτη και έχει ως στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, δίνοντας συνέχεια στη φετινή εξαιρετική πορεία.
Οι δυο νεοφώτιστες στην κατηγορία ομάδες εντυπωσιάζουν έως τώρα, διαθέτουν πολύ αξιόλογα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα και λογικά αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει τον αγώνα.
Ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, πάθος και αγωνιστική πειθαρχία, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη που θα κάνει ο αντίπαλός τους.
Προβλήματα δεν υφίστανται για το σωματείο της Τσαριτσάνης, εκτός από τους τραυματίες Παναγιώτη Νούσια και Θάνο Κορομπίλια, ενώ επανέρχονται ο Χρήστος Οικονόμου με τον Δημήτρη Μπαλή, που εξέτισαν τις ποινές τους.
Στην αποστολή που αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Λευκάδα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Νικιάνα, συμπεριλήφθησαν από τον προπονητή Γιώργο Καλτέκη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Γκικούδης, Πίτκας, Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Φλώρος, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας, Οικονόμου, Μπαλής, Λεβνάιτς, Παλάσκας, Πούτας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Νικούλης, Πρικάκης, Παπαιωάννου, Κέρη.
* Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κ. Μανούχος Ευαγγ., Δαρσινός Δημ. (Αργολίδας), Τσίκνας Ελ. (Αιτ/νιας), 4ος θα είναι ο κ. Διώτης Κων/νος (Αιτ/νιας) και παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Τσίτσιος Χαρίσης (Θεσπρωτίας).
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ     2-2
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Α.Ε.Π. Ηρακλής και Απόλλωνας Καλαμαριάς στο «Καυταντζόγλειο», στον χθεσινό αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας:
Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0, με γκολ των Σαπάνη (29'), Κιβρακίδη (42'), με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει με τέρματα των Πλατάκη (45') και Χατζί (81').
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΧΘΕΣ
Α.Ε.Π. Ηρακλής-Καλαμαριά    2-2
ΣΗΜΕΡΑ
Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου
Τύρναβος - Οδυσσέας Αναγέννησης
Αετός Σκύδρας - Βατανιακός
Ηράκλεια - Δόξα Κρανούλας
Τηλυκράτης - Οικονόμος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου       16-3   19
2. Καλαμαριά 9 αγ.         11-6 18
3. Τηλυκράτης      8-5     16
4. Οικονόμος        12-6   14
5. Νίκη Βόλου      7-2     13
6. Ηράκλεια 6-10   11
7. Τύρναβος 2005 5-5     10
8. Α.Ε.Π. Ηρακλής 9 αγ. 10-8   10
9. Βατανιακός       5-8     7
10. Δόξα Κρανούλας      4-7     7
11. Οδυσσέας Αναγέννησης     5-12   6
12. Αετός Σκύδρας         2-19   -11
* Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass