ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Μ. ΖΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

«Παίζουμε για ένα μόνο αποτέλεσμα»

* Πολύ κοντά στον στόχο του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με τον τεχνικό Κ. Κατσάρα να ζητά από τους παίκτες του να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα

Δημοσίευση: 17 Απρ 2015 12:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του. Πέντε αναμετρήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον των δύο λαρισινών ομάδων που αγωνίζονται στον 2ο όμιλο, του Οικονόμου Τσαριτσάνης και του Δωτιέα Αγιάς.

Σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση η ομάδα της Τσαριτσάνης κρατάει την τύχη στα χέρια της και βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής, σε αντίθεση με τον Δωτιέα ο οποίος παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και πλέον θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό προκειμένου να μην χάσει το τρένο της παραμονής. Για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Μίλτο Ζιάκα δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και κυρίως απώλειας βαθμών, τονίζοντας ότι σε καθένα από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν ο Δωτιέας θα παίξει για ένα και μόνο αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Αγιάς με αντίπαλο το Μακροχώρι.

«Θα έλεγα ότι τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος είναι παιχνίδια χωρίς αύριο για μας» είπε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Ζιάκας και πρόσθεσε:

«Παίζουμε για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη, πράγμα το οποίο θεωρώ εφικτό. Η πίστη αυτή πηγάζει από την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα, από τις ικανότητες των παικτών αλλά και από την πολύ μεγάλη στήριξη των ανθρώπων του συλλόγου αλλά και των φιλάθλων. Πρέπει να πάμε στο απόλυτο σ’ αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε» υπογράμμισε.

«Για μένα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι πολλά τα παραδείγματα ομάδων που απέναντι σε θεωρητικά εύκολους αντιπάλους έφεραν καταστροφικά αποτελέσματα μόνο και μόνο γιατί χαρακτήρισαν εύκολο το παιχνίδι. Γι΄ αυτό κι εμείς  το παιχνίδι με το Μακροχώρι παρά το γεγονός ότι έχει ήδη υποβιβασθεί θα το αντιμετωπίσουμε σαν ντέρμπι» κατέληξε ο τεχνικός του Δωτιέα.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τα νέα είναι περισσότερο ευχάριστα καθώς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Κοκκίνης που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Γούτος που μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

***

Στο στρατόπεδο του Οικονόμου η κατάσταση σαφώς είναι καλύτερη, το άγχος έχει μειωθεί στο ελάχιστο αφού η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ωστόσο κανένας δεν εφησυχάζει. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους».

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα όπως κάναμε τον τελευταίο μήνα και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο» υπογράμμισε από την πλευρά του ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε:

«Θέλουμε τη νίκη γι΄ αυτό θα πιέσουμε ψηλά από το πρώτο κιόλας λεπτό προκειμένου να «καθαρίσουμε» νωρίς το παιχνίδι όπως κάναμε και στο Μακροχώρι.

Βαθμολογικά είμαστε καλά και αν πάρουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια πιστεύω ότι θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Τα πάντα στη μάχη της παραμονής θα κριθούν στα μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν παιχνίδια» κατέληξε ο Κώστας Κατσάρας.

Το νέο πρόσωπο την ερχόμενη Κυριακή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι θα είναι ο στρατευμένος Κολιός που εξασφάλισε άδεια, αντίθετα θα απουσιάσει ο Μανακούσιος που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Καλφούτζου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στις 16.30 ορίσθηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Τρίκαλα: Κοτσάνης, Βάντσης, Χατζηνάκος (Δράμας)

Οπούντιος Μαρτίνου-Ρήγας Φεραίος: Καλανζής, Νιδριώτης, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)

Αναγέννηση Άρτας-ΑΕ Καραϊσκάκης: Μπαλατσούκας, Τίκας (Θεσπρωτίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Δωτιέας Αγιάς-Μακροχώρι: Ρούσσης, Γόργορης, Σακκάς (Θεσσαλίας)

Πύρασος-Θεσπρωτός: Ψυχούλας, Παγουράς (Βοιωτίας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Βατανιακός: Τάσης, Κόλλιας, Παπαλαζάρου (Ηπείρου)

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Εν τω μεταξύ στους παρακάτω αγώνες ορίστηκαν οι εξής Λαρισαίοι παρατηρητές διαιτησίας:

1ος όμιλος: Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εθνικός Αγιονερίου: Παπαργυρίου, Βρούζος, Ζέρβας (Πιερίας), παρ. Αντ. Βαλιώτης

2ος όμιλος: Πύρασος-Θεσπρωτός: Ψυχούλας, Παγουράς (Βοιωτίας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας), παρ. Κ. Καραφέριας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass