ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕ 6-0

Μετέτρεψε τη νίκη σε θρίαμβο

* ΧΑΤ-ΤΡΙΚ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΤΙΚΑΣ * ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2012 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη νίκη της ημέρας πέτυχε η ομάδα του Αμπελωνιακού συντρίβοντας τα Καμένα Βούρλα με 6-0. Η διαφορά δυναμικότητας και η ανωτερότητα της λαρισινής ομάδας αντικατοπτρίζεται πλήρως στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει περιθώρια για οποιοδήποτε σχολιασμό. Παράσταση για έναν ρόλο, με την ομάδα του Αμπελωνιακού να δείχνει σοβαρότητα και πειθαρχία από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετατρέποντας έτσι την εξέλιξη της αναμέτρησης σε απλή διαδικαστική υπόθεση.
Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στον Τάκη Παραφέστα να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιριστές με λιγότερη συμμετοχή όπως ο Σπύρος Βούκιας που στο 89’ κέρδισε το χειροκρότημα της κερκίδας με την έξοχη ατομική ενέργεια εντός περιοχής (απέφυγε δύο αντιπάλους από πλάγια αριστερά) η οποία όμως δεν κατέληξε σε γκολ.
Πρωταγωνιστικό ρόλο για μία ακόμα φορά είχε το επιθετικό δίδυμο Κακαβίτση-Φτίκα με τον πρώτο να σκοράρει δις και τον δεύτερο να σημειώνει χατ τρικ.
Ο Τάκης Παραφέστας και με δεδομένα κάποια προβλήματα τραυματισμών που είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα δεν ρισκάρισε με τους Αλεξανδρή, Φλέγγα και Δαλακώνη τους οποίους κράτησε στον πάγκο για να τους προφυλάξει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Μπουρουτζίκα (σέντερ μπακ), και Κούρο (αμυντικό χαφ) και φυσικά τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο.
Περί τους 100 φιλάθλους αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Αμπελώνα και φυσικά οι πράσινοι» τους αποζημίωσαν με χορταστικό θέαμα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2’: Μπαλιά στο διάδρομο του Κυριάκου και ο Φτίκας βγαίνει τετ α τετ με τον Λιόλιο όμως ο τελευταίος αποκρούει το πλασέ σε κόρνερ.
3’: Λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που χάνει τον έλεγχο της μπάλας. Αρχικά ο Φτίκας και στη συνέχεια ο Κακαβίτσης δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δόθηκε.
10’: Ο Κακαβίτσης με υποδειγματικό πλασέ πάνω στην κίνηση ανοίγει το σκορ (1-0) μετά από έξοχη ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά του Φτίκα.
13’: Ο Κακαβίτσης σεντράρει από τ’ αριστερά η μπάλα καταλήγει στον Ρόκκα που από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (2-0).
17’: Ο Ρόκκα με σκαφτή πάσα βγάζει τον Φτίκα τετ α τετ που αυτή τη φορά πλασάρει εύστοχα και κάνει το 3-0.
25’: Δυνατό σουτ του Φτίκα από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα καταλήγει άουτ.
27’: Ωραίο φάουλ του Χατζηλιόντα ελάχιστα άουτ από το αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
31’: Σουτ του Κυριάκου από καλή θέση και ο Λιόλιος διώχνει σε κόρνερ.
37’: Δεύτερο γκολ για τον Γιώργο Κακαβίτση που ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 4-0.
40’: Καλοχτυπημένο φάουλ του Χουλιάρα και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Παπαδόπουλου.
53’: Εντυπωσιακή επιθετική ενέργεια των «πρασίνων» με τελικό αποδέκτη τον Φτίκα που από κοντά πετυχαίνει το 5-0.
62’: Κοντινό σουτ του Συκιώτη αλλά ο Λιόλιος διώχνει σε κόρνερ.
64’: Σέντρα από τα δεξιά, ο Φτίκας πετάγεται στην πορεία της μπάλας αλλά δεν προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.
68’: Σέντρα του Ρόκκα από τα αριστερά και ο Φτίκας με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας διαμορφώνει το τελικό 6-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
89’: Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Βούκια που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα αριστερά, απέφυγε με ωραία ενέργεια δύο αντιπάλους όμως το πλασέ που επιχείρησε από πολύ δύσκολη θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας Λιόλιος.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή κ. Μαρόπουλο (ΕΠΣ Κοζάνης) και τους βοηθούς του κ. Σύκο και Ιωαννίδη (της ίδιας Ένωσης). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Φτίκας (10’), Λέσσης (23’), Ρόκκα (34’), Συκιώτης (73’) και Κυρίλης (73’).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ρόκκα, Τζιαρτζιάνης (61’ Κωτούλας), Μπουρουτζίκας, Γκόλτσος, Μπίκος (69’ Βούκιας), Κούρο, Κυριάκος, Κακαβίτσης (55’ Συκιώτης), Χατζηλιόντας, Φτίκας.
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος (66’ Μπατζογιάννης), Κυρίλης, Χουλιάρας, Μαραζόπουλος (77’ Θανασιάς), Τσίντζας, Λέσσης, Ασπιώτης, Βαργιανίτης, Τσάρας Ν. (57’ Τσάρας Κ.), Παπαευθυμίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass