ΠΟΕ, ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Πανέτοιμη για νίκη η Λαρισινή τρόικα

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2012 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:58
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με εξαίρεση την αναβολή του αγώνα Αγρότης Λιανοκλαδίου-ΑΟ Καρδίτσας που ορίστηκε για τις 22 Φεβρουαρίου, η αυριανή 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας θα διεξαχθεί κανονικά σύμφωνα με χθεσινή απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ.
Οι τρεις λαρισινοί εκπρόσωποι Ελασσόνα, Αμπελωνιακός και Πυργετός αγωνίζονται εντός έδρας και δηλώνουν πανέτοιμοι να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους. Με δεδομένη την έλλειψη αγώνων στις υπόλοιπες κατηγορίες και φυσικά αν το επιτρέψει ο καιρός αναμένεται να υπάρξει μεγάλος αριθμός φιλάθλων που θα στηρίξουν τις προσπάθειες των ομάδων του νομού.
Η πρωτοπόρος Ελασσόνα θα υποδεχθεί το Βελούχι και χθες αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας επισκέφθηκε τα σχολεία της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια σε μαθητές.
Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο Ευαγγελισμού (όπως και την Πέμπτη) στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις. Οι Παγκαρλιώτας και Σκλάβος τέθηκαν εκτός πλάνων αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ αντίθετα ντεμπούτο στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να κάνει ο Ντουτσαρίδης.
* * *
Θετικά είναι τα μηνύματα στο στρατόπεδο του Αμπελωνιακού. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής εντάχθηκε στο πρόγραμμα αλλά προπονήθηκε επιφυλακτικά. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» είναι έτοιμος σε ποσοστό 90% και ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι ή θα τον προφυλάξει για τα επόμενα.
Κανονικά προπονήθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες ο Φλέγγας, ενώ από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Δαλακώνης που είναι άρρωστος χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση.
Τέλος σε ό,τι αφορά στον τερματοφύλακα Κατσίβελο, την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ από την Παρασκευή θα μπει και στο αερόβιο πρόγραμμα γεγονός που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση νωρίτερα απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» για το παιχνίδι με τα Καμένα Βούρλα ολοκληρώθηκε χθες αφού σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας αποφάσισε να μην γίνει προπόνηση.
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Αμπελωνιακού ευχαριστεί τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Γιώργο Μπασδέκη για την παροχή σημαντικής βοήθειας στην ομάδα.
* * *
Με βραδινή προπόνηση την Πέμπτη στο Μακρυχώρι και απογευματινή χθες στο γήπεδο Κουλουρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πυργετού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αλμυρό στο γήπεδο Μακρυχωρίου.
Ο Γιάννης Αλεξούλης στην επιστροφή του ύστερα από 27 μήνες στην τεχνική ηγεσία των «βυσσινί» αρχίζει μ’ ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι αλλά που δεν παύει να κρύβει παγίδες γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα που προπονεί ο παλιός του συμπαίκτης στην ΑΕΛ, Κ. Σταματίου, αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς άγχος αφού η παραμονή της έχει σχεδόν χαθεί και από το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει. Αντίθετα η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πυργετό που αγωνίζεται μετά από ένα μήνα και τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια ξανά στην προσωρινή έδρα του. Δεν λείπουν ωστόσο και τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέρα από τους γνωστούς απόντες Προβίδα, Τριτάρη και Μπανταβάνη θα απουσιάσουν ακόμη ο Μαντζαφούλης που υπέστη διάστρεμμα στο Καρπενήσι και ο Ζαφειρίου ο οποίος παρότι απολύθηκε από τις τάξεις του στρατού δεν μετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση ρινικού διαφράγματος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass