ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

Καλεί τον κόσμο η διοίκηση του Π.Ο.Ε.

* ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΤΟΥΤΣΑΡΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2012 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:58
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μεθαύριο Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το απόγευμα, ο πρωτοπόρος Π.Ο. Ελασσόνας υποδέχεται το Βελούχι, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένο τελευταία και η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο ώστε να βοηθήσει την ομάδα ,να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας και οι παίκτες της ελασσονίτικης ομάδας θέλουν να δώσουν συνέχεια, στο σερί τους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τον Μιχάλη Τζορμπατζάκη ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τα Καμένα Βούρλα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού Γιώργου Καμπερίδη είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Π.Ο. Ελασσόνας, ο μεσοαμυντικός Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο στους τραυματίες Αλέξη Παγκαρλιώτα και Όθωνα Τερλελή, που δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για μια ακόμη αγωνιστική.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, και ώρα 11.30 π.μ. αντιπροσωπεία της ομάδας συνοδευόμενη από τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη και τον γενικό αρχηγό Πέτρο Τσιτσιμπή θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο - Λύκειο Ελασσόνας, προκειμένου να μοιράσει δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές για την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Βελούχι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass