ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ

«Πάγωσε» στο Καρπενήσι ο Πυργετός

*ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2012 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
 Σε δύσκολη θέση βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Α.Σ.Πυργετού, που ηττήθηκε στο Καρπενήσι από το Βελούχι με 3-0, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας.
Και το…κακό ήταν διπλό για τους «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και σε περίπτωση ισοβαβμίας με την ομάδα του Καρπενησίου, τότε θα δώσουν αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία, καθώς στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει στον Πυργετό με σκορ 4-1.
Όσον αφορά στη χθεσινή αναμέτρηση, στα πρώτα 26΄κρίθηκε ουσιαστικά το ματς καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 και «σφράγισαν» έτσι τη νίκη.
Μετά το ημίωρο και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο που έγινε το παιχνίδι πολύ δυνατό, ο Πυργετός ήταν καλύτερος, υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο τους γηπεδούχους, όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να μειώσει το σκορ.
Τα πράγματα γίνονται πλέον δύσκολα για το λαρισινό σωματείο που θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να ανακάμψει και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Στα τρία λοιπόν συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια(Καμένα Βούρλα, Καρδίτσα, Βελούχι) απολογισμό μόλις ένα βαθμό και αυτό είχε σαν συνέπεια να οδηγηθεί και πάλι στην επικίνδυνη ζώνη, από την οποία είχε ξεφύγει αρχικά με τον ερχομό του Θάνου Θεοδώρου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο υπήρχε χιόνι, αλλά μέσα το γήπεδο είχε καθαρισθεί και σχετικά ήταν σε καλή κατάσταση.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5΄Σε σέντρα του Συγκελόπουλου από αριστερά ο Γεωργακόπουλος έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε εξ΄επαφής την μπάλα ο Μπρέλλας και με νέο σουτ ο Γεωργακόπουλος δεν βρήκε τον στόχο.
7΄Με σουτ-βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Μπακαλίδης έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μπρέλλα και έκανε το 1-0.
14΄Από δεξιά ο Γεωργακόπουλος βρήκε τον Κουρλό, εκείνος σούταρε από ευνοϊκή θέση, απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή ο Γρηγορίου και ο Κουρλός που πήρε το ριμπάουντ με νέο σουτ, πέτυχε το 2-0.
16΄Φάουλ εκτέλεσε ο Μάγγος και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ρεσίτη.
26΄Ο Κουρλός έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο έμπειρος Κατσαδούρος που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα με καρφωτή κεφαλιά από κοντά σημείωσε το 3-0.
35΄ Κάθετη πάσα του Γ.Κουρδή στον Κωστούλα που πλάσαρε άουτ, από καλή θέση.
42΄Κόρνερ εκτέλεσε ο Μάγγος και στην κεφαλιά του Καρλιάμπα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
57΄Σούτ επιχείρησε ο Γεωργακόπουλος από κοντά και ο Μπρέλλας μπλόκαρε την μπάλα.
78΄Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μάγγου και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα.
81’ Σέντρα επιχείρησε ο Γρηγορίου και ο Τσατσαλίδης αν και πεσμένος στο έδαφος, με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
84΄Φάουλ εκτέλεσε ο Μάγγος και με εκπληκτική απόκρουση ο Ρεσίτης απέτρεψε το 3-1, στην κοντινή κεφαλιά του Μπαρούτα.
90’ +2 Ο Γεωργακόπουλος βρήκε τον Κατσαδούρο, αυτός έπιασε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και στη συνέχεια σε νέο σουτ του Γεωργακόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια.
90΄+4 Ωραία εκτέλεση φάουλ του Μάγγου και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Μανασή Κ.(Μανασής Μιχ., Νίκου Κ.), του συνδέσμου Τρικάλων. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από το Βελούχι οι Συγκελόπουλος(70΄), Μπόνιας(77΄), Ζαραβέλης(84΄), Γενιτσαρόπουλος Αλεξ.(90΄+1), ενώ από τον Α.Σ.Πυργετού οι Μανταζαφούλης(61΄), Μάγγος(70΄), Τσατσαλίδης(75΄)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΒΕΛΟΥΧΙ(Παύλος Σερμπέσης): Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ζαλοκώστας, Ντουφεκιάς, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Κουρλός(76΄Γενιτσαρόπουλος Αλ.), Μπακαλίδης(55΄λ.τ.Μπόνιας-90΄+1 Φλωράκης), Γεωργακόπουλος.
Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ(Θάνος Θεοδώρου): Μπρέλλας, Γρηγορίου, Γιαννακόπουλος(27΄Λούγκος), Μαντζαφούλης(62΄λ.τ.Μπαρούτας), Καρλιάμπας, Κουρδής Γ., Γκαμπέτας, Ελευθεριάδης(46΄Κολοβός), Τσατσαλίδης, Μάγγος, Κωστούλας.
 Πηγή:Ευρυτανικά Νέα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass