ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Παίζουν μόνο οι λαρισινές ομάδες

* Η Ε.Π.Ο. ΑΝΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ * ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2012 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες τη χώρα, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο. αποφάσισε χθες να αναβάλει μόνο τις τρεις από τις έξι συνολικά κυριακάτικες αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν και ορίστηκαν για τις 15 του μηνός οι αγώνες Α.Ο. Καρδίτσας - Γ.Σ. Αλμυρού, Μουζάκι - Αγρότης Λιανοκλαδίου και Ταυρωπός - Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ θα διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια Καμένα Βούρλα - Π.Ο. Ελασσόνας, Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Αμπελωνιακός και Βελούχι - Πυργετός.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ
Έτσι λοιπόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με δεδομένη την κυριακάτικη αγωνιστική δραστηριότητα οι ομάδες της Λάρισας προπονήθηκαν χθες στο χιόνι. Ο Αμπελωνιακός πραγματοποίησε την απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο αυριανό παιχνίδι. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Χατζηλιόντας ο οποίος πήγε να παραλάβει το απολυτήριο από τη μονάδα του και ο Αλεξανδρής ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και η συμμετοχή του κόντρα στον Πύρασο κρίνεται αμφίβολη.
Ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. προπονήθηκε κανονικά στο γήπεδο Ελασσόνας χωρίς τον Παγκαρλιώτα, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται αμφίβολη για το αυριανό παιχνίδι στα Καμένα Βούρλα, ενώ από τους νεοαποκτηθέντες ο Τζορμπατζάκης είναι έτοιμος και βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού Γιώργου Καμπερίδη.
ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία θα υποστεί η ομάδα του Πυργετού η οποία ολοκλήρωσε μετ’ εμποδίων την προετοιμασία της αφού τις δύο τελευταίες ημέρες δεν προπονήθηκε κάτι που ευελπιστεί να κάνει αύριο το πρωί στο Καρπενήσι. «Από τη στιγμή που το Βελούχι δεν ζήτησε την αναβολή του αγώνα σημαίνει ότι οι γηπεδικές συνθήκες θα είναι καλές κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε», σχολίασαν οι άνθρωποι του Πυργετού.
Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η 6η μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο Δ’ Εθνικής και η παράδοση είναι ευνοϊκή για τη λαρισινή ομάδα που στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια μετρά 4 νίκες και μία μόνο ήττα.
Την αποστολή των «βυσσινί» που θα αναχωρήσει σήμερα στις 14.00 και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» θα απαρτίζουν οι Μπρέλλας, Α. Κουρδής, Γιαννακόπουλος, Γκαμπέτας, Γρηγορίου, Δούκας, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Καρλιάμπας, Κολοβός, Γ. Κουρδής, Κωστούλας, Λούγκος, Μάγγος, Μαντζαφούλης, Μπαρούτας, Σάββας, Τσατσαλίδης και Τσιαλέμης.
Εν τω μεταξύ, το Δ.Σ. του Α.Σ. Πυργετού ευχαριστεί θερμά το διακεκριμένο καρδιολόγο Σπύρο Κουτσούκη για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπέβαλε κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου τους 4 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας Ιορδανίδη, Λούγκο, Μπαρούτα και Σάββα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass