ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ:

Ευχαριστώ διοίκηση, παίκτες και κόσμο

* Εύχομαι να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2012 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια ημέρα μετά το «διαζύγιο» με τον Τύρναβο 2005, ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Ζιώγας, που κύριος ήρθε και κύριος φεύγει, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μπρέζα και όλο το διοικητικό συμβούλιο, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τέσσερα αυτά περίπου χρόνια στην ομάδα.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάσθηκαν μαζί μου αυτά τα χρόνια και βέβαια από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να απευθύνω τις ευχαριστίες μου στον κόσμο του Τυρνάβου, για τη συμπαράσταση και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να υλοποιηθούν και να ευοδωθούν οι φετινοί στόχοι της ομάδας».
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ
Κοντά στον Μιχάλη Ζιώγα ήταν για δυόμισι χρόνια και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Μπακάλης, ο οποίος έλυσε κι εκείνος τη συνεργασία με την ομάδα και με χθεσινή του δήλωση, επισήμανε τα εξής: «Ήταν τιμή μου που εργάσθηκα με τον Μιχάλη Ζιώγα και τον Μιχάλη Μπίζιο σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Τύρναβος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μπρέζα, τους δυο γενικούς αρχηγούς και όλα τα μέλη της διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την άριστη συνεργασία, ευχόμενος να υλοποιηθούν οι υψηλοί στόχοι και θα χαρώ ιδιαίτερα αν η ομάδα καταφέρει να ανέβει στη Β’ Εθνική κατηγορία, κάτι που φαίνεται σήμερα αρκετά δύσκολο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν το θεωρώ και ακατόρθωτο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass