ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Πολύ καλό το κλίμα στην Τσαριτσάνη, νέα αρχή θέλει να κάνει ο Τύρναβος

* ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΕΝΟΨΕΙ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2012 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:53
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με τους καλύτερους οιωνούς και σε κλίμα αισιοδοξίας, σοβαρότητας και προπαντός συνεχόμενης σταθερότητας, συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα η προετοιμασία του Οικονόμου Τσαριτσάνης εν όψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Football league 2 Αετό Σκύδρας.
Τόσο από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας όσο και της διοίκηση της ΠΑΕ, τονίστηκε καταρχήν η σοβαρότητα και υπευθυνότητα με την οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί ο συγκεκριμένος αγώνας, για να έχει συνέχεια το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο Οικονόμος κατά τις τελευταίες αναμετρήσεις.
Όλα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» κυλάνε ομαλά, με τους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές να διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας, παρουσιάζοντας εικόνα σοβαρής και συγκροτημένης ομάδας, η οποία γνωρίζει τι ζητά και αγωνίζεται με σθένος για να το πετύχει μέσα στο γήπεδο.
Ο προπονητής Γ. Καλτέκης δεν θα έχει στη διάθεσή του κατά το μεθαυριανό παιχνίδι τους τιμωρημένους με 4 κάρτες Οικονόμου και Μπαλή καθώς και τους τραυματίες Νούσια και Κορομπίλια.
Θα διεξαχθεί μια ακόμη απογευματινή προπόνηση σήμερα Παρασκευή και μετά το συνηθισμένο χαλάρωμα του Σαββάτου, θα συγκροτηθεί η αποστολή της ομάδας.
Αισιοδοξία επικρατεί και στις τάξεις των φιλάθλων της Τσαριτσάνης, οι οποίοι προσβλέπουν και αναμένουν η ομάδα να αγωνιστεί υπεύθυνα και σοβαρά, προσθέτοντας στο ενεργητικό της ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί για άλλη μια φορά τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης και του πολλούς όπως αποδεικνύεται φίλους της ομάδας, να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών.
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στον κυριακάτικο αγώνα στην Κατερίνη απέναντι στον Βατανιακό ο Τύρναβος. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του χωρίς απουσίες με στόχο την Κυριακή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο τοπικό ντέρμπι με τον Οικονόμο αποτελεί μία κακή παρένθεση που έχει κλείσει για τους «κυανέρυθρους» και κόντρα στον Βατανιακό θέλουν τη νίκη που θα τους ενισχύσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Εν τω μεταξύ στα μεταγραφικά οι άνθρωποι του Τυρνάβου προσπαθούν να καλύψουν το κενό του Διαμαντίδη με την απόκτηση ενός κεντρικού εάν φυσικά υπάρξει κάποια αξιόλογη περίπτωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass