ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ

Προκρίθηκαν οι Νέοι/ Άνδρες του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2012 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:53
Απόλυτα επιτυχημένη η εμφάνιση της ομάδας Νέων –Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας το τριήμερο (20 έως 22 Ιανουαρίου) στο Βόλο για την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η πρώτη θέση του ομίλου κρίθηκε σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ των δύο μέχρι τότε αήττητων ομάδων, του Ναυτικού Ομίλου Λάρισα και του ΟΥΚ Βόλου. Ο αγώνας κρίθηκε στα σημεία, με την ομάδα της Λάρισας να διαμαρτύρεται για την κακή, εις βάρος της διαιτησία, και να τελειώνει με σκορ 9-7 υπέρ της ομάδας του Βόλου. Ο αγώνας, που ήταν διαφήμιση για το άθλημα, διεξήχθη παρουσία του αντιπροέδρου της ΚΟΕ κ. Κατσαρού και του ομοσπονδιακού Τεχνικού κ. Δαμάσκου και οι οποίοι απέδωσαν τα εύσημα στις δύο ομάδες.
Για την ιστορία οι σκόρερς του αγώνα ΟΥΚ Βόλου -ΝΟΛ ήταν:
Παπαδόπουλος (3), Στεργίου (2), Οικονόμου(1), Αλεξανδρής Γ.(1)
Στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββατοκύριακου τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:
ΝΟΛ- ΝΕ Λαμίας: 17-6 Παπαδόπουλος (6), Κόκκινος (2), Αλεξανδρής Γ. (2), Στεργίου. (2), Θεοδωρόπουλος (1), Οικονόμου(1),Κόρακας Κ(1), Βαλαής (1).
Νηρέας Λαμίας – ΝΟΛ: 6-12 Στεργίου (4), Αλεξανδρής (2), Κόκκινος (1),Παπαδόπουλος (1), Οικονόμου (1), Θεοδωρόπουλος (1), Τσούμας (1), Αλεξανδρής Ν.(1)
ΝΟΛ – ΝΟΒΑ : 12-3 Θεοδωρόπουλος (3), Κόκκινος (2), Παπαδόπουλός (2), Αλεξανδρής Ν. (2), Κεδράς (1), Αλεξανδρής Γ.(1), Στεργίου (1).
Αναγέννηση Λαμίας – ΝΟΛ: 3-12 Στεργίου (3), Παπαδόπουλος (2), Τσούμας,(2), Πατούνας (2), Κόκκινος (1), Αλεξανδρής Ν. (1), Θεοδωρόπουλος (1).
Από τους τεχνικούς Κώστα Γαλανόπουλο και Γιάννη Θεοχάρη χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν στην αποστολή και κατά κύριο λόγο οι αθλητές των ομάδων παίδων και εφήβων του συλλόγου με σκοπό την απόκτηση χρήσιμων εμπειριών και παραστάσεων γι’ αυτούς.
Οι αθλητές που θα συμμετείχαν : Ιωακείμ Σωτήρης, Κυριαφίνης Κώστας, Οικονόμου Στέλιος, Κεδράς Γιώργος, Τσούμας Δημήτρης, Στεργίου Δημήτρης, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Κόκκινος Νίκος, Αλεξανδρής Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Κόρακας Κώστας, Πατούνας Ηλίας, Βαλαής Ζήσης, Κυριαφίνης Βασίλης, Στεργίου Γιώργος, Αλεξανδρής Νίκος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΛΙΚΗ):
1. ΟΥΚ Βόλου            (76-21)          15
2. ΝΟ Λάρισας          (60-27)          12
3. ΝΕ Λαμίας              (39-52)          9
4. Νηρέας Λαμίας      (37-43)          4
5. ΝΟΒΑ         (31-47)          4
6. Αναγέννηση Λαμίας (19-72) 0
** Προκρίθηκαν (τρεις ομάδες από αυτόν τον όμιλο) οι ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας και ΝΕ Λαμίας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass