Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ Δ. ΔΑΝΙΛΟΥΛΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ:

«Θα κάνουμε πολλά περισσότερα στο β’ γύρο»

* ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2012 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:52
Για το Σμόλικα Φαλάνης το ζητούμενο ήταν τα αποτελέσματα αφού η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Στα τελευταία παιχνίδια (με εξαίρεση στη Νίκαια) οι «πράσινοι» δείχνουν ότι συνδυάζουν την ουσία με το καλό ποδόσφαιρο. Όπως για παράδειγμα στη Γιάννουλη όπου το 3-1 απέναντι στη Δήμητρα δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.
«Ξέραμε ότι μετά την αποχώρηση του Μπαρούτα ο αντίπαλός μας είναι επιθετικά αποδυναμωμένος. Έτσι προσπαθήσαμε με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας να αγχώσουμε τον αντίπαλό μας. Τους αιφνιδιάσαμε αλλά μας απάντησαν αμέσως. Στη συνέχεια όμως «χτυπήσαμε» σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και κυριαρχήσαμε» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Δανιλούλη.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε και για την αποτελεσματικότητα που δείχνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο. Έγιναν δυο προσθήκες στην ενδεκάδα, των Σερακιώτη και Μιχαήλ, που έφεραν ηρεμία στην άμυνα. Βγάζουμε την μπάλα πιο εύκολα. Παράλληλα έπαψε η κακοτυχία του α’ γύρου και από το παιχνίδι με το Δαμάσι μέχρι και τη Γιάννουλη (με εξαίρεση στη Νίκαια που αξίζαμε τη νίκη αλλά δεν την πήραμε) η ομάδα είναι αποτελεσματική».
-Ο β’ γύρος θα είναι καθοριστικός σε κορυφή και «ουρά». Ποιος θα είναι ο ρόλος του Σμόλικα;
«Το σίγουρο είναι ότι ο Σμόλικας μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι στον α’ γύρο. Μέχρι τώρα κερδίζαμε τις εντυπώσεις. Από δω και πέρα μαζί με τις εντυπώσεις θα παίρνουμε και τους βαθμούς».
-Το κλίμα στην ομάδα πώς είναι;
«Το κλίμα δεν χάλασε ούτε στα άτυχα αποτελέσματα αλλά πλέον υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο».
-Ακολουθεί το ματς στον Πλατύκαμπο…
«Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass