ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Μεγάλη νίκη του ΠΟΕ στην Καρδίτσα

* ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2012 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:52
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Π.Ο.Ε. κέρδισε χθες στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας την Αναγέννηση με 2-1, σε αγώνα για τη 10η ημέρα του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).
Αν αναλογισθούμε ότι ο αντίπαλος της ελασσονίτικης ομάδας είναι ένα εκ των φαβορί για την άνοδο, τότε η νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δίνει έναν διαφορετικό αέρα στους παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή, που θύμισαν την ομάδα που εντυπωσίαζε στις πρώτες αγωνιστικές.
Δυστυχώς όμως δεν έλειψαν και τα επεισόδια τόσο εντός αγωνιστικού χώρου (στη λήξη του πρώτου μέρους και στην ανάπαυλα υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων) αλλά και εκτός αυτού μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και εκδρομέων από την Ελασσόνα, που ήταν στο πέταλο και δέχθηκαν επίθεση-
όπως μας καταγγέλθηκε- ενώ και μετά το τέλος της αναμέτρησης, στους δρόμους γύρω από το στάδιο οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν πέτρες και αντικείμενα από τους Καρδιτσιώτες.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Π.Ο.Ε. κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του φορμαρισμένου τελευταία Σωτήρη Χάμου, ενώ στη συνέχεια η Αναγέννηση είχε ευκαιρίες με τους Κανιούρα και Μπουντούρη για να φέρει το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄, η ομάδα της Ελασσόνας σε μια αντεπίθεση, κατάφερε με πλασέ του Νίκου Καραΐσκου να πετύχει το 0-2 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 62΄με τον Αθανασιάδη σε 1-2, αλλά από κει και πέρα ο Π.Ο.Ε. κράτησε τη σπουδαία αυτή νίκη και βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, στόχο που έχει θέσει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.
Το παιχνίδι είχε και στο δεύτερο μέρος αρκετή ένταση με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάββα για τους γηπεδούχους και του Μακρή για τον ΠΟΕ,-με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους δύο- και αφού το ματς διεκόπη λόγω αψιμαχιών για ένα πεντάλεπτο περίπου στο 70’.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Μαλούτας (Ημαθίας), που έδειξε εκτός τις δύο κόκκινες και κίτρινες κάρτες στους Κανιούρα, Δημόπουλο (Αναγέννησης) και Μπαϊμάκη (Π.Ο.Ε.).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. (Σ. Τίκας): Διαμάντης, Σάββας, Δημόπουλος (81΄ Γόρδιος), Κούρκουλας Κλάζογλου (40΄ Βράκας), Πέτρου, Κούρκουλας, Παπαναστασίου, Κανιούρας (60΄ Νάκου), Χατζηρίζος, Αθανασιάδης.
Π.Ο.Ε. (Α. Αλεξανδρής): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Μακρής, Αποστόλου, Σκλάβος (57΄ Ρόππας), Μουρατίδης, Χάμος, Φλίγκος, Καραΐσκος (83΄ Χατζηβαλσάμης), Αριανούτσος (77΄ Θανάσης).
*Στον πάγκο της η Αναγέννηση είχε τον Σάκη Τίκα, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Καλογιάννη (σ.σ. ο Περικλής Αμανατίδης που είναι υποψήφιος για να αναλάβει ήταν στο γήπεδο, αλλά παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα).
* Την ομάδα του Π.Ο.Ε. δεξιώθηκε στη Γιάννουλη ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Νέα Δροσούλα» Τάκης Τσιούρης, επιβραβεύοντας τους παίκτες για το σπουδαίο διπλό στην Καρδίτσα.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μουζάκι - Α.Ο. Καρδίτσας    1-3
Αμπελωνιακός – Λιανοκλάδι           3-0
Ν. Αγχίαλος -Βελούχι            0-0
Καμένα Βούρλα - Πυργετός 1-1
Ταυρωπός - Αλμυρός          0-0
Αναγέννηση Κ. - Π.Ο.Ε.        1-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1. Αμπελωνιακός      20-3   25
2. Π.Ο. Ελασσόνας   20-7   24
3. Α.Ο. Καρδίτσας     15-9   22
4. Αναγέννηση Κ.       18-10 16 (9αγ)
5. Πυργετός    18-12 16
6. Λιανοκλάδι 11-10 15
7. Βελούχι      10-12 14
8. Ν.Αγχίαλος            8-12 10 (9αγ)
9. Μουζάκι       12-23 7
10. Ταυρωπός           9-19   7
11. Αλμυρός 4-10   6
12. Καμένα Βούρλα 7-24    6
 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(11η -29/1)
Α.Ο.Κ.- Πυργετός
Βελούχι - Καμένα Βούρλα
Αλμυρός - Μουζάκι
Π.Ο.Ε. – Ν.Αγχίαλος
Λιανοκλάδι- Ταυρωπός
Αμπελωνιακός - Αναγέννηση Κ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass