ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2

Με… κομμένη την ανάσα

*Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (15:00)

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2012 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:51
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στον Τύρναβο, όπου στις 3 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει τον γείτονα Οικονόμο Τσαριτσάνης, σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής και όχι μόνο.
Το τοπικό αυτό ντέρμπι διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης ημέρας στον βόρειο όμιλο της Football League 2 και για τις δύο ομάδες εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και το γόητρο, ενώ η μεταξύ τους συνάντηση στην επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά, θυμίζει κάτι από τα παλιά
Η πορεία τους μέχρι τώρα είναι πολύ καλή, ενώ τόσο η τυρναβίτικη ομάδα όσο και αυτή της Τσαριτσάνης διαθέτουν ταλαντούχους αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να βρίσκονται ψηλά οι ομάδες τους.
Στη σημερινή αναμέτρηση καλούνται να δείξουν τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν και να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Τυρνάβου, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών και μακάρι οι καιρικές συνθήκες να είναι καλύτερες.
Σήμερα πρέπει να συμβάλλουν όλοι και από τις δυο πλευρές, ώστε πάνω από όλα να βγει κερδισμένο το λαρισινό ποδόσφαιρο, καθώς οι δύο ομάδες έχουν άριστες φιλικές σχέσεις και αντίπαλοι θα είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, όσο θα διαρκέσει το ματς.
Και βέβαια σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται συνήθως σε λεπτομέρειες, εκείνος που θα είναι πιο ήρεμος, κάνει τα λιγότερα λάθη και ίσως να είναι και πιο τυχερός, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να επικρατήσει.
Τα τελευταία νέα από το περιβάλλον των δύο σωματείων, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Το αβαντάζ της έδρας θέλει να αξιοποιήσει ο Τύρναβος 2005 και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στην Ηράκλεια.
Χθες οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ σήμερα η αποστολή θα γευματίσει στο «Mille Gusti» στον Τύρναβο νωρίς το πρωί και εν συνέχεια θα κατευθυνθεί προς το γήπεδο. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν από τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Μάγγος, Κουβελάς, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Νόνης, Σιάτρας, Ιακωβάκης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Κράββαρης, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Λάππας, Σουλίδης, Τσούκαλος, Σκούπρας Βασ., Διβανές και Μεζίνι.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Με πρωινή προπόνηση (χαλαρωτική) ο Οικονόμος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία και ακολούθως η αποστολή της ομάδας της Τσαριτσάνης αποσύρθηκε για ξεκούραση στο ξενοδοχείο «Δίας Παλλάς» της Ελασσόνας, όπου και διανυκτέρευσε.
Καθ΄ όλη την εβδομάδα, τα πάντα κινήθηκαν σε φυσιολογικούς ρυθμούς στο στρατόπεδο των «πρασίνων» και ο προπονητής Γ. Καλτέκης αξιολόγησε και επέλεξε τους 21 παρακάτω πιο έτοιμους κατά τη γνώμη του ποδοσφαιριστές: Γκικούδης, Πίτκας, Μπαχτσιβάνος, Καράμπελας, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης, Πούτας, Φλώρος, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Μπαλής, Κουλτσιάκης, Λιλολάρι, Γκαραγκούνης, Νικούλης, Παλάσκας, Βούλγαρης, Μπανούσης, Παπαϊωάννου και Κέρη. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Νούσιας, Κορομπίλιας, Γασπαράτος, Πρικάκης, Αγγελίνας.
Σήμερα η ομάδα της Τσαριτσάνης αφού γευματίσει στην ταβέρνα «Μαγειρέματα» της Ελασσόνας, θα αναχωρήσει στη συνέχεια με πούλμαν για τον Τύρναβο.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το σημερινό ντέρμπι θα διευθύνει ο κ. Πουλημάς (Κέρκυρας), βοηθοί του θα είναι οι κ. Μπαλής (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κρητικός (Θεσσαλίας) και παρατηρητής ο κ. Χατζηνικολάου (Ηπείρου)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(7η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ (15:00)
Τύρναβος 2005-Οικονόμος
ΑΥΡΙΟ (15:00)
Γάζωρος-Καλαμαριά
Οδυσσεάς Αναγέννησης-Βατανιακός
Νίκη Βόλου-Δόξα Κρανούλας
Σκύδρα-Ηράκλεια Σερρών
ΔΕΥΤΕΡΑ (17:00)
Πόντιοι Κατ.-Τηλυκράτης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου              15-1   18
2. Νίκη Βόλου            7-1     12
3. Απόλλων Καλαμαριάς     7-4     11
4. Τηλυκράτης            5-5     10
5. Τύρναβος 2005     5-4     9
6. Οικονόμος 8-6     8
7. ΑΕ Ποντίων Κατερίνης      8-4     8
8. Ηράκλεια    4-8     8
9. Βατανιακός            4-6     6
10. Δόξα Κρανούλας            4-7     5
11. Οδυσσέας Αναγέννησης            2-10   2
12. Αετός Σκύδρας   1-14   -11
  
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass