ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗΣ:

Η Γ’ Εθνική θα μας απασχολήσει αργότερα

*«ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ» *ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ Γ. ΚΑΚΑΒΙΤΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ *ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2012 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:51
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά το «διπλό» στον Αλμυρό ο Αμπελωνιακός επιστρέφει στην έδρα του όπου την ερχόμενη Κυριακή (15.00) θα φιλοξενήσει τον Αγρότη Λιανοκλαδίου για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο.
Αγωνιστικά ο Τάκης Παραφέστας θα στερηθεί των υπηρεσιών του επιθετικού και πρώτου σκόρερ Γιώργου Κακαβίτση ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες ωστόσο το θετικό για τον Φαλανιώτη τεχνικό είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Οι «πράσινοι» που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα καθώς έχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια (με Λιανοκλάδι και Αναγέννηση Καρδίτσας) μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου.
«Πρόκειται για δύο πολύ επικίνδυνα παιχνίδια και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της μέχρι τώρα πορείας και της θέσης μας» σχολίασε ο ακραίος αμυντικός του Αμπελωνιακού, Βαγγέλης Τζιαρτζιάνης και επισήμανε:
«Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να βρίσκει λύσεις σε κάθε παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
-Το Λιανοκλάδι -όπως οι Αλμυρός και Ταυρωπός- δεν έχουν νίκη εκτός έδρας...
«Δεν θα το πάρουμε αψήφιστα. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο είτε έχουμε δύσκολο είτε εύκολο αντίπαλο. Άλλωστε το Λιανοκλάδι είναι μία επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μην πέσουμε θύμα έκπληξης».
-Εάν η ομάδα αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα, θα υπάρξει αναπροσαρμογή των αρχικών στόχων;
«Στόχος μας από την αρχή ήταν ο πρωταθλητισμός για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και από κει και πέρα ας ελπίσουμε να έρθει κάτι καλό».
-Δηλαδή η Γ’ Εθνική είναι κάτι που το σκέφτεστε;
«Είναι κάτι που ενδεχομένως να μας απασχολήσει αργότερα. Το αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν και κοιτάζουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».
-Η ομάδα μέσα στην έδρα της είναι αήττητη…
«Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σ’ έναν βαθμό στον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει κίνητρο και από κει και πέρα στην ποιότητα της ομάδας».
-Η απουσία του Κακαβίτση θα σας επηρεάσει;
«Είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια όπως και αυτή του Παλάσκα αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει το βάθος να καλύψει οποιοδήποτε κενό. Αυτό Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την ερχόμενη Κυριακή».
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ικανοποιητική είναι η κίνηση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Λιανοκλάδι αφού από τα 500 έχουν ήδη πουληθεί τα 300. Αυτό δείχνει ότι ο φίλαθλος κόσμος του Αμπελώνα ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της διοίκησης και ενισχύει την ομάδα. Η πώληση των εισιτηρίων (που κοστίζουν 5 ευρώ) θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες στα εξής σημεία: 1) cafe NEON 2) cafe ALEXANDER 3) ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΓΚΑΜΠΕΤΑ 4) ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ.
Παράλληλα, η διοίκηση του Αμπελωνιακού έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την εγγραφή μελών στο Σύλλογο. Τα μέλη θα έχουν προνόμια στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και σε επιχειρήσεις συνεργαζόμενες με το Σύλλογο. Έτσι, στον αγώνα με το Λιανοκλάδι τα μέλη του Αμπελωνιακού έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο. Αυτό γίνεται από τη μια για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Αμπελώνα για την ανταπόκρισή του στις εγγραφές νέων μελών και από την άλλη για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass