ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ (15:00)

Επικίνδυνη έξοδος για τον Αμπελωνιακό

*Ο Π.Ο.Ε. ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ * ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2012 22:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:50
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και οι τρεις εκπρόσωποι του λαρισινού ποδοσφαίρου δίνουν στις 3 το απόγευμα, σημαντικούς αγώνες στον 4ο όμιλο.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο. Αμπελωνιακός που εντυπωσιάζει έως τώρα και οδηγεί την κούρσα αγωνίζεται στον Αλμυρό, ο Π.Ο.Ε. στην Ελασσόνα φιλοξενεί τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και ο Α.Σ. Πυργετού στο Μακρυχώρι, το Μουζάκι.
Ευχής έργον είναι να κερδίσουν και οι τρεις όπως έγινε την περασμένη Κυριακή, αλλά σίγουρα για να γίνει αυτό που θεωρείται εφικτό, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και να μην υποτιμηθούν οι αντίπαλοί τους.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, τα νέα από τους εκπροσώπους των λαρισινών ομάδων στην Δ Έθνική, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Την προσοχή επέστησε στους παίκτες του ο Φαλανιώτης τεχνικός Τάκης Παραφέστας, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν ίσως μεγαλύτερες δυσκολίες, από εκείνα τα ματς που χαρακτηρίζονται ντέρμπι.
Και μπορεί η βολιώτικη ομάδα να είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, όμως έχει βαθμολογικό κίνητρο παίζοντας απέναντι στον πρωτοπόρο και ό,τι κι αν πάρει θα είναι κέρδος γι΄αυτήν.
Γι΄αυτό οι ποδοσφαιριστές του Αμπελωνιακού πρέπει να μπούνε από την αρχή δυνατά στον αγώνα, να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και παίζοντας πειθαρχημένα, να δείξουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν.
Αγωνιστικά δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα, πλην από τον Κωτούλα που όπως αναφέρθηκε είναι άρρωστος, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Μάκης Μπουρουζίκας.
Τη 18άδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης, Μπουρουζίκας.
* Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Γιάννης Σωσώνης (Φθιώτιδας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Λάμπρο Κολοκώτσιο, Ηλία Γαλάνη (Ευρυτανίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Μάνθος Κοφίτσας (Καρδίτσας).
Ο Π.Ο.Ε.
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του για τον Π.Ο.Ε. και οι παίκτες του συνειδητοποίησαν στο προηγούμενο ματς με τον Αλμυρό, ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην κατηγορία.
Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, έχει εμπειρία στην κατηγορία και είναι ικανό να κάνει τη ζημιά, αν οι γηπεδούχοι τον υποτιμήσουν.
Μέσα στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται ποιος είναι καλύτερος και οι ποδοσφαιριστές της ελασσονίτικης ομάδας καλούνται να δείξουν ότι έχουν τα φόντα για να δώσουν την μάχη της ανόδου, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Αλέξης Αλεξανδρής δεν υπολογίζει τον τραυματία Τερλελή και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν μπορέσει να αγωνισθεί ο Ρόππας, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη. Επανέρχεται ο Θανάσης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, στη συνάντηση με τον Αλμυρό.
Στην αποστολή ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, από τους οποίους και θα επιλέξει τη 18οκτάδα, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόππα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο, Αριανούτσο, Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Παληγιάννη, Θανάση και Τέγο.
*Διαιτητές θα είναι οι κ. Πανυτσίδης Κων/νος, Τζουβάρας Θεόδωρος Ιωαννίδης Νικόλαος (Κοζάνης) και παρατηρητής ο κ. Κουκουζέλης Γεώργιος (Καρδίτσας)
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη σημαντική νίκη επί του Πύρασου Νέας Αγχιάλου, ο Α.Σ.Πυργετού θέλει να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της ομάδας του Κάτω Ολύμπου Θάνος Θεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Προβίδα, ο οποίος δεν ξεπέρασε τελικά τις ενοχλήσεις που είχε στην ποδοκνημική.
Όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, με εξαίρεση τον άτυχο Βαγγέλη Τριτάρη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Η παράδοση είναι ευνοϊκή υπέρ της ομάδας του Κάτω Ολύμπου και οι παίκτες θα φροντίσουν σήμερα να συνεχισθεί, ικανοποιώντας παράλληλα και τον κόσμο με μια καλή αγωνιστική εικόνα που οφείλουν να δείξουν.
Οι παίκτες θα γευματίσουν στην ταβέρνα «Πιθάρι» των αδελφών Παπαργύρη και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μακρυχώρι, όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση.
Σε αυτή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Δούκας, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Νάστας, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Γ.Κουρδής, Μπαρούτας.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Χαλβατζάκος Στυλιανός, Τσιγγινές Χρήστος, Τριάντος Χρήστος (Θεσσαλίας) και παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Κωτούλας Ηλίας (Τρικάλων)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(9η αγων.-15:00)
Πυργετός - Μουζάκι
Καμένα Βούρλα - Πύρασος
AOΚαρδίτσας - Ταυρωπός
Βελούχι - Αναγέννηση Κ.
Αλμυρός - Αμπελωνιακός
Π.Ο.Ε. – Λιανοκλάδι
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Αμπελωνιακός      16-3   19
2. Π.Ο.Ελασσόνας    16-5    18
3. Αναγέννηση Κ.       16-6   16
4. ΑΟ Καρδίτσας       11-8   16
5. Λιανοκλάδι            10-5    15
6. Πυργετός    14-9   12
7. Βελούχι      8-11   10
8. Μουζάκι      9-17   7
9. Πύρασος    3-10   6
10. Ταυρωπός           9-18   6
11. Αλμυρός 4-9     5
12. Καμένα Βούρλα 4-18   5
*Πύρασος Νέας Αγχιάλου και Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass