ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΔΙΑΠΛΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Κατέλαβε την 4η θέση ο Λαρισαίος Θωμάς Ματράκης

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:49
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, o ετήσιος 9oς χειμερινός κολυμβητικός διάπλους του κόλπου της Βουλιαγμένης .
Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, με τη θάλασσα να θυμίζει λίμνη, δεκάδες κολυμβητές όλων των ηλικιών έδωσαν το «παρών» στο σταθερό πλέον ραντεβού του χειμερινού διάπλου του κόλπου της Βουλιαγμένης προκειμένου να καλωσορίσουν τον χειμώνα.
Με τον ΝΟΒ και την ιστοσελίδα www.marathonswim.gr να έχουν πάρει άριστα στον οργανωτικό τομέα περισσότεροι από 130 κολυμβητές όλων των ηλικιών, έδωσαν τον αγώνα τους και στη συνέχεια τιμήθηκαν για τις προσπάθειές τους.
Ο διάπλους ξεκίνησε με τα 150 μ. των παιδιών, ακολούθησαν τα 1000μ. για να ολοκληρωθεί με τα 3500μ. για τους πιο τολμηρούς όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 90 παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία νερού δε ξεπερνούσε τους 17-18 βαθμούς.
Ο Λαρισαίος Θωμάς Ματράκης από τα Πλατανούλια, βρέθηκε στην τέταρτη θέση στον αγώνα των 3500 μ., αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η Λάρισα αλλά και τα Πλατανούλια, παρόλο που δεν έχουν θάλασσα, δεν απουσιάζουν ποτέ από αθλητικές διοργανώσεις που έχουν σχέση με το νερό. Ο Θωμάς Ματράκης, με πολλές συμμετοχές σε μικρούς και μεγάλους αγώνες (τον περασμένο Αύγουστο πήρε μέρος στο διάπλου του Τορωναίου κόλπου μιας απόστασης 26 χιλιομέτρων) πρόσθεσε ακόμη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Να θυμίσουμε ότι εν λόγω αθλητής πήρε μέρος και στον ημιμαραθώνιο αγώνα Τυρνάβου Λάρισας, μήκους 21 χιλιομέτρων καθώς και στον πρώτο νυχτερινό αγώνα 5 χιλιομέτρων που έγινε στην Αθήνα για τα χωριά SOS.
Η πρωτοφανής συμμετοχή στον αγώνα της Βουλιαγμένης φανερώνει το όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον που υπάρχει για τη χειμερινή και γενικότερα για τη μαραθώνια κολύμβηση. Ίσως είναι το μοναδικό αγώνισμα όπου οι αθλητές βραβεύονται όλοι και όπου κάποιες φορές οι τελευταίοι χειροκροτούνται περισσότερο από τους πρώτους. Οι αθλητές με ειδικές ανάγκες έδωσαν ξεχωριστό χρώμα, δείχνοντας τη δύναμη της θέλησης. Τελική κατάταξη στα 3500 μ.: 1.Στίνης Γιάννης 45.23.23 2.Λιαράκος Νίκος 48.16.19 3.Αρβανιτάκης Πάνος 48.26.43 4.Θωμάς Ματράκης 56.00
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass