ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Χαμηλοί τόνοι στον Τύρναβο 2005

*ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ: «ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2012 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:49
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με το…δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο 2012 ο Τύρναβος 2005, κερδίζοντας το περασμένο Σάββατο την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης με σκορ 1-0, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε με θαυμάσια κεφαλιά ο αμυντικός Χρήστος Νόνης, στο 69΄της αναμέτρησης.
Τα ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2 βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, μια συγκομιδή ασφαλώς πολύ καλή μέχρι τώρα αν αναλογισθούμε ότι έδωσε δύσκολα παιχνίδια, τρία εκτός έδρας με Τηλυκράτη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκη Βόλου και δυο στην έδρα του με Δόξα Κρανούλας και Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
Το ότι διατήρησε το αήττητο σίγουρα είναι πολύ σημαντικό γεγονός και η ομάδα ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πάντως γίνεται από όλους προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, με πρώτο τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπρέζα, έναν πετυχημένο επιχειρηματία που φροντίζει όλα στην ομάδα να δουλεύουν ρολόι και παρά την οικονομική κρίση, στην τυρναβίτικη ομάδα δεν υπάρχουν προβλήματα.
Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και για τη συνέχεια, ο κ. Μπρέζας σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Πιστεύω ότι βγάλαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι τώρα, έχουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που επιτελούν ο τεχνικός κ. Ζιώγας με τους συνεργάτες του και βέβαια στα παιδιά, που κάνουν τεράστιες προσπάθειες και έρχονται οι επιτυχίες.
Τα περασμένο Σάββατο κερδίσαμε μια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά και θα κάνει πολλές ζημιές στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εμείς, θεωρώ αν οι νεαροί παίκτες αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και πάρουν τον αέρα της κατηγορίας, θα πάμε ακόμη καλύτερα.
Για τον κόσμο της ομάδας μας, γνωρίζω πολύ καλά ότι θέλει να βοηθήσει παρά τις πολλές οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και θα έρθει στο γήπεδο όταν βλέπει επιτυχίες και να γίνεται σοβαρή προσπάθεια.
Ευελπιστώ ότι θα έχουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση στα επόμενα παιχνίδια και θέλουμε πάντα να τους κάνουμε χαρούμενους, διότι ο Τύρναβος έχει μια μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία».
-Θα γίνουν μεταγραφές;
«Θεωρώ ότι το δυναμικό της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό και τα παιδιά εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές, είναι και άριστοι χαρακτήρες, κάτι το οποίο και θέλουμε.
Για μεταγραφές εφόσον βρεθούν παίκτες που θα συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία μας, θα επιδιώξουμε να αποκτήσουμε έναν μικρό και έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Προς το παρόν γίνονται μόνο συζητήσεις, εξετάζουμε τις περιπτώσεις και δεν βιαζόμαστε».
Ο ΜΠΙΖΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Επόμενος αντίπαλος του Τυρνάβου 2005 θα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και τον προσεχή αυτό αντίπαλο κατασκόπευσε προχθές το απόγευμα, στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, που τελείωσε 0-0, ο βοηθός του Μιχάλη Ζιώγα, ο Μιχάλης Μπίζιος.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ;
Εν τω μεταξύ, γίνονται ενέργειες ώστε το ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να διεξαχθεί αντί Κυριακής το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του νομού να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς την Κυριακή 22 του μηνός θα γίνει μάλλον την ίδια ώρα στο AEL FC ARENA και το ντέρμπι κορυφής της Football League, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πλατανιά Χανίων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass