Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (15:00)

Ντέρμπι κορυφής στον Αμπελώνα

* ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΕ ΕΝΩ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2012 22:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:47
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για τις ομάδες της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου σήμερα στον 4ο όμιλο και στο πλαίσιο της 8ης ημέρας διεξάγονται στις 3 το απόγευμα πολύ σπουδαία παιχνίδια.
Το σημαντικότερο από αυτά θα γίνει στον Αμπελώνα, όπου ο τοπικός Αμπελωνιακός στο ντέρμπι κορυφής κοντράρεται με τον… συγκάτοικο και επίσης φιλόδοξο Α.Ο. Καρδίτσας.
Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω στην Ελασσόνα ο Π.Ο.Ε. θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό του τον Αλμυρό, ενώ ο Α.Σ. Πυργετού δοκιμάζεται εκτός έδρας στον γειτονικό Βόλο, με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, τα νέα από τους εκπροσώπους των τριών λαρισινών ομάδων στην Δ΄ Εθνική, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο 2012 ο Αμπελωνιακός, που είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη για να αντιμετωπίσει με επιτυχία, τον Α.Ο. Καρδίτσας.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα και για τις δυο ομάδες.
Όποια λοιπόν δείξει αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και αγωνισθεί δυνατά, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το… τρίποντο.
Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το γήπεδο του Αμπελώνα λογικά θα έχει σήμερα μεγάλο αριθμό φιλάθλων, παρά το κρύο που επικρατεί.
Από αγωνιστικής πλευράς, μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Κωτούλα, που είναι άρρωστος όπως αναφέρθηκε, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Φαλανιώτη προπονητή, Τάκη Παραφέστα.
Την 18άδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης.
Όσον αφορά στον Α.Ο.Κ. που προπονητής του είναι ο Λαρισαίος τεχνικός Τάσος Γκουτζίδης, θα απουσιάσει μόνο ο νεαρός Κωστόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στους προσαγωγούς.
*Το ντέρμπι κορυφής θα διαιτητεύσει ο κ. Λυμπούδης, συνεργάτες του θα είναι οι κ. Αϊναλής, Παπαναστασίου όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Κουσκουρίδας (Θεσσαλίας).
Ο Π.Ο.Ε.
Τον Αλμυρό θα αντιμετωπίσει ο Π.Ο.Ε. και σίγουρα μετά τις δυο τελευταίες αναπάντεχες ήττες από το Μουζάκι και τον Α.Ο.Κ., που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να υποχωρήσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έφτασε η ώρα για να αντιδράσει το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας και να κάνει μια νέα αρχή.
Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο τεχνικός Αλέξης Αλεξανδρής για την αρχική ενδεκάδα υπόσχονται να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους και να αποδείξουν ότι απλά ήταν μια κακή παρένθεση η εικόνα που έδειξαν στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ο κόσμος φυσικά περιμένει να δει τον καλό Π.Ο.Ε., μια ομάδα που έδειχνε μέχρι την 5η αγωνιστική ότι θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.
Τα προβλήματα για τον κ. Αλεξανδρή εντοπίζονται στον τραυματία Τερλελή και στον τιμωρημένο Θανάση, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Α.Ο.Κ.
Στην αποστολή ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, από τους οποίους και θα επιλέξει την 18οκτάδα, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόππα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο, Αριανούτσο, Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Παληγιάννη και Τέγο
*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Πάνος, Κωνσταντής, Μωυσιάδης (Γρεβενών) και παρατηρητής ο κ. Κλειτσάκης (Φθιώτιδας)
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Στο πρώην ΕΑΚ Βόλου και νυν δημοτικό στάδιο της πόλης θα παίξει σήμερα ο Α.Σ. Πυργετού, όπου θα αντιμετωπίσει τον τυπικά γηπεδούχο Πύρασο Νέας Αγχιάλου, καθώς στη φυσική του έδρα στη Νέα Αγχίαλο γίνονται εργασίες, όπως και στον Πυργετό.
Η ομάδα του Κάτω Ολύμπου θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να δει με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Χρειάζεται γι΄ αυτό τον λόγο οι παίκτες των «βυσσινί» να αγωνισθούν με πάθος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Αγωνιστικά, ο τεχνικός Θάνος Θεοδώρου δεν υπολογίζει τους Γκουγκούδη, Φιλιππούλη που δεν μετείχαν στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα, όπως και τον Τριτάρη που έκανε επέμβαση στους χιαστούς και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Οι παίκτες θα γευματίσουν στις 11 το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι» των αδελφών Παπαργύρη και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Σε αυτή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Δούκας, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Νάστας, Προβίδας, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Γ. Κουρδής, ενώ θα ενσωματωθεί και ο νεοαποκτηθείς Μπαρούτας.
*Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Καρατέρπος, που θα έχει βοηθούς τους κ. Μπισούκη, Ιωαννίδη, όλοι του συνδέσμου Κοζάνης, ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ.Σιούτας (Φθιώτιδας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(8η αγωνιστική)
Πύρασος - Πυργετός
Ταυρωπός - Μουζάκι
Αναγέννηση Καρδίτσας- Καμένα Βούρλα
Αμπελωνιακός - Καρδίτσα
Αγρότης Λιανοκλαδίου - Βελούχι
Ελασσόνα - Αλμυρός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Αμπελωνιακός      15-3    16
2. ΑΟΚ           11-7    16
3. Π.Ο.Ε.        15-5    15
4. Αναγέν. Καρδίτσας           12-6    13
5. Λιανοκλάδι             9-5      12
6. Βελούχι      8-10    10
7. Πυργετός    13-9    9
8.Μουζάκι       9-14    7
9. Πύρασος    3-9      6
10. Αλμυρός 4-8      5
11. Καμένα Βούρλα 4-14    5
12. Ταυρωπός           6-18    3
* Πύρασος Νέας Αγχιάλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass